Afspraak is afspraak

Herman Frencken

AFSPRAAK IS AFSPRAAK, OF NIET?
Je hebt je best gedaan. Na een allerlaatste 'is alles duidelijk' ben je overtuigd dat alles ook duidelijk is. Meer zelfs, glashelder. De doelstellingen zijn evident. De resultaten haalbaar. De taken verdeeld. De timing in onderling overleg vastgelegd. En dan loopt het mis. De afspraak die je met je medewerker(s) hebt gemaakt wordt niet nagekomen.

EXCUSES, SMOEZEN, VOORWENDSELS, UITVLUCHTEN EN 1.000 MAAL SORRY
En dan vraag je waarom ... Het veelvoud van smoezen en de creativiteit van je werknemers blijft je verbazen. 'Druk, druk, druk', 'die grote klant heeft mij opgeëist', 'ik wou er net aan beginnen', 'ik kreeg niet alle details van Carl', 'het was toch complexer dan ik dacht' ... Ongetwijfeld, denk je bij jezelf, wachten op het excuus van de open brug of de lekke band ...

MAAR WAAROM DOEN ZE NIET WAT JE ZEGT?
Maar waarom komen medewerkers of managers hun afspraken niet na? Waarom zijn woorden zoveel makkelijker dan daden? Waarom besteden sommigen meer tijd aan hun smoes dan aan hun opdracht? En hoe pak je dit aan? Met nog meer regeltjes? Sancties? Repressief?

Heel vaak zijn het net die mensen die u positief wilt beïnvloeden en laten doen wat je vraagt, perfect in staat ook die nieuwe regeltjes te omzeilen. Nieuwe regels zorgen alleen voor nieuwe smoezen. Nieuwe sancties voor nieuwe excuses.

HOE KRIJG JE DISCIPLINE TUSSEN DE OREN: HOE KRIJG JE ZE ZOVER?
Op een verwarrend eenvoudige manier leer je van Jan van Setten hoe je discipline op de werkvloer krijgt en mensen niet langer praten maar werken. U leert niet alleen waarom mensen afspraken vergeten, negeren of ontwijken. Maar vooral hoe u hen diezelfde afspraken leert nakomen. Foutloos en stipt. Want afspraak is afspraak.

Datum: 
woensdag, februari 7, 2018 - 09:00 - 17:00
Prijs: 
750 € excl. BTW
Organisator: 
IFBD - Institute for Business Development
Locatie:
Pontstraat 41
Auberge du Pêcheur
9831
Sint-Martens-Latem
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

+32 (0)50 38 30 30
info@ifbd.be
www.ifbd.be

Webdesign Desk02