De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

Herman Frencken

HET GEHEIM VAN OVERTUIGEN
Hoe gaat overtuigen in zijn werk? Wat geeft ons invloed en overtuigingskracht? Wat is de kracht van echte overtuigers? Wat maakte Obama uniek en hoe kon Madoff zoveel mensen bedotten? Hoe kan het dat sommige mensen meer voor elkaar krijgen dan anderen en dat niet altijd het beste plan wint...
Overtuigen lijkt magie, maar niets is minder waar. Overtuigen gaat volgens wetmatigheden. Ontdek de psychologie en de wetenschap achter overtuigen: ontdek hoe invloed werkt, wat er in ons brein gebeurt en hoe cruciaal ontspanning is. Ontdek wat je kunt bereiken met je stem en leer de beste en meest effectieve methoden voor invloed en overtuigingskracht.

OVERTUIGEN ALS PROFESSIONAL
Wat geeft invloed en persoonlijke overtuigingskracht? Wat deed Obama precies en hoe kon Bernard Madoff zolang zoveel mensen overtuigen? Waarom wint niet altijd degene die het recht aan zijn of haar kant heeft? Wat maakt een pleidooi sterk?

Meters kennis gebundeld Pacelle ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en komt ze graag onthullen in deze workshop met de belangrijkste en laatste wetenschappelijke inzichten, met de mooiste voorbeelden en met verbluffend simpele technieken.

Deze workshop behandelt de psychologie van overtuigen; hoe ons brein werkt als we overtuigd raken en wat nodig is om anderen te overtuigen, maar ook je persoonlijke stijl en wat je kunt doen om je persoonlijke overtuigingskracht te versterken. Bovendien gaat Pacelle in op de best practices en psychologische invloed.

UW TOP TRAINER
Pacelle van Goethem is een Nederlandse schrijver en veelgevraagd coach en spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij is van origine Spraaktaal en stempatholoog en specialiseerde zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie. Zij deed mee aan onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Het Medisch Academisch Centrum Groningen en ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning.

Datum: 
woensdag, april 25, 2018 - 09:00 - 17:00
Prijs: 
€750 excl. BTW
Organisator: 
IFBD - Institute for Business Development
Sprekers: 
Pacelle van Goethem
Locatie:
Gerard le Grellelaan 10
Crowne Plaza Antwerpen
2020
Antwerpen
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

+32 (0)50 38 30 30
info@ifbd.be
www.ifbd.be

Webdesign Desk02