Insights Discovery - Open workshop

Ingrid Rutten (Qlick)

Soms zou je in het hoofd van je collega's willen kijken om te zien wat zich daar afspeelt. Waarom reageren ze op een bepaalde manier? Waar liggen hun sterktes en waar juist niet? Het kan een leven lang duren om iemand beter te begrijpen. Met Insights Discovery krijg je al die inzichten in één klap.

Insights Discovery is een methode gebaseerd op de typologieën van psycholoog Carl Gustav Jung. Aan de hand van kleurprofielen krijg je inzicht in gedragsstijlen – te beginnen met die van jezelf. Hoe je denkt en reageert; wat je motiveert of juist afremt; met welke andere gedragsstijlen je het goed kan vinden of juist moeilijk contact legt; ...

Met je eigen Insights Discovery-profiel heb je een krachtig instrument in handen om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. En het heeft nog veel meer voordelen om de gedragsstijl van je team te kennen:

  • je leert omgaan met de unieke gedragsstijl van je collega's;
  • je krijgt de kans om de kwaliteiten van je team optimaal in te zetten;
  • coachings- en feedbackgesprekken worden veel efficiënter;
  • als leider stem je je eigen stijl beter af op die van je medewerkers.

Insights Discovery is een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontplooien. Het is een nuttig instrument om inzicht te krijgen in je eigen werk- of managementstijl, te begrijpen waarom je aarzelt over een grote beslissing of om richting te geven aan je loopbaan.

Schrijf je nu in voor onze open workshop en ontdek hoe je kleurrijk kan communiceren!

Datum: 
maandag, april 23, 2018 - 13:30 - vrijdag, november 9, 2018 - 17:00
Prijs: 
€ 150/persoon incl.BTW
Organisator: 
Qlick
Locatie:
Kasteeldreef 38
2950
Kapellen
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

Meer info en inschrijvingen via info@qlick.today of qlick.today/train…

 

Webdesign Desk02