Insights Discovery Refresher Training

Ingrid Rutten (Qlick)

Soms zou je in het hoofd van je collega's willen kijken om te zien wat zich daar afspeelt. Waarom reageren ze op een bepaalde manier? Waar liggen hun sterktes en waar juist niet? Het kan een leven lang duren om iemand beter te begrijpen. Met Insights Discovery krijg je al die inzichten in één klap.

Insights Discovery is een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontplooien. Het is een nuttig instrument om inzicht te krijgen in je eigen werk- of managementstijl, te begrijpen waarom je aarzelt over een grote beslissing of om richting te geven aan je loopbaan.

In een werkomgeving kan je Insights Discovery toepassen om de dynamiek van een heel team te begrijpen en te verbeteren. Dat leidt tot betere samenwerking en hogere effectiviteit.

Met deze open sessie willen we iedereen de kans geven om deze training in "kleurrijke communicatie" mee te beleven. De training is een opfrissing voor diegenen die er reeds mee vertrouwd zijn en cases willen voorleggen, maar kan ook bij wijze van introductie worden gevolgd.

Datum: 
donderdag, november 23, 2017 - 13:30 - 18:00
Prijs: 
€ 175/persoon incl BTW
Organisator: 
Qlick
Locatie:
Kasteeldreef 38
2950
Kapellen
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

info@qlick.today
T: +32 (0)3 330 17 30
https://qlick.tod…

 

Webdesign Desk02