Labyrintworkshop

Ingrid Rutten (Qlick)

Labyrinten spreken al eeuwenlang tot de verbeelding. Kijk maar naar de prachtige patronen op aardewerk, tabletten en tegels uit culturen over de hele wereld. Wat spreekt de mens zo aan in de kronkels van een labyrint? Volgens Qlick gaat het om de zoektocht naar jezelf.

In een doolhof loop je verloren; in een labyrint vind je jezelf. Anders dan bij een doolhof is er in het labyrint maar één pad naar het midden. Het labyrint in de Qlick-tuin heeft de herkenbare vorm van spiralen en cirkels die je ook in de natuur vindt. We gebruiken de kronkelende paden als een metafoor voor jouw zoektocht naar de essentie. Welke obstakels kom je onderweg tegen? Hoe ziet het eruit wanneer je aan de zijlijn gaat staan en kijkt naar je eigen levensweg?

De metafoor van het labyrint is heel nuttig in coachingtrajecten en teamcoachings. Een wandeling door het labyrint stelt scherp waar je precies naartoe wil, als individu of in groep. Voor wie graag op zoek wil naar de essentie, los van een traject of coaching.

Schrijf snel in en mis deze unieke gelegenheid niet.

Aanvang workshop: 16.00u – Einde: 19.00u – Ontvangst vanaf 15.30u

Datum: 
donderdag, september 14, 2017 - 16:00 - 19:00
Prijs: 
€ 75/persoon incl BTW
Organisator: 
Qlick
Locatie:
Kasteeldreef 38
2950
Kapellen
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:
Webdesign Desk02