Marketing

Stefaan Oyen

Hoe creëer je een aantrekkelijk profiel als organisatie met gebruik van nieuwe media? Hoe maak je van je medewerkers je beste marketeers? Hoe lanceer je een nieuwe dienst of product? Hoe communiceer je met al die verschillende groepen? In dit traject krijg je 4 intensieve trainingen waarmee je direct aan de slag kan.

Programma
Dit traject verloopt over 6 sessies van 1 dag.

Introductie tot marketing
Hoe een aantrekkelijk profiel creëren als organisatie, met gebruik van nieuwe media, status updates, actief aanwezig zijn in groepen, netwerking. Hoe maak je van je medewerkers je beste marketeers: hoe onderhoud je een levendig 'sociale media' netwerk onder alle medewerkers? Hoe communiceren en relaties opbouwen met klanten? Hoe vind je talenten voor je bedrijf en hou je ze aan boord? Deze opleiding gaat dieper in op deze vragen en helpt je expert te worden in de dit domein.

Marketing Trends & Concept Marketing
Zet je je eerste stappen in een marketingfunctie? Krijg je regelmatig te maken met één of ander aspect van marketing? Wordt je geconfronteerd met begrippen uit het typische marketingjargon? Zijn de verschillende marketingbeginselen en -principes voor je niet helemaal duidelijk? Kortom, bent je op zoek naar een grondige basisopleiding marketing?

Klantensegmentatie, Positionering & Customer Journey
Nieuwe producten en diensten lanceren is complexer dan ooit. De concurrentie is moordend en de prospect wendt - overspoeld door massa's communicatie - het hoofd voor onbekende innovaties. Echter: wie de juiste snaar kan raken en het hart van de prospect kan beroeren, krijgt aandacht. En wie loyale ambassadeurs kan inschakelen, krijgt zomaar de meest goedkope en rendabele marketingmachine.

Communicatie Mix & Marketing Communicatie Plan
Een organisatie communiceert met verschillende groepen namelijk met haar werknemers, klanten, omwonenden, enz. Dit zijn de interne en externe doelgroepen van een organisatie. Waar welke communicatiestrategie dient met toe te passen op de verschillende groepen, dit wordt u allemaal duidelijk tijdens het aanleren van de communicatiemix.

Datum: 
maandag, april 30, 2018 - 09:00 - maandag, juni 18, 2018 - 17:00
Prijs: 
2450
Organisator: 
UBEON BELGIUM C.V.B.A.
Sprekers: 
Stephan Vanhaverbeke
Locatie:
Geraardsbergsesteenweg 147
De Oosterhoeve
9860
Oosterzele
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:
Webdesign Desk02