Mini MBA: masterclass in management

Herman Frencken

ALLEEN VOOR ECHTE LEIDERS: op maat gemaakt programma voor creatieve entrepreneurs die op korte tijd een volledig inzicht en overzicht willen krijgen van alle essentiële bouwstenen van een MBA, maar dan in een veel kortere tijdsspanne en geënt op uw bedrijfsomgeving.

ZONDER MEER DE BESTE INVESTERING IN UW PERSOONLIJKE CARRIERE
In een steeds veeleisender ondernemingsklimaat dat vandaag, meer dan ooit, de uiterste inspanning vraagt van uw medewerkers, heeft iedereen nood aan tal van werkinstrumenten om de job perfect te kunnen uitvoeren en telkens opnieuw het onderste uit de kan te kunnen halen. De druk die vandaag op uw organisatie en zo op u als professional staat, vereist een economisch denken gekoppeld aan strategische én sociale objectieven. Gezien zaken doen geld kost, moet ook verantwoording worden afgelegd voor de manier waarop deze middelen worden ingezet. Openheid en transparantie zijn hier één element. Maar anderzijds moet een diepgeworteld economisch en bedrijfskundig inzicht bij de leidinggevende, professionals en management ervoor zorgen dat deze middelen optimaal worden ingezet. Daarom de twee bouwstenen van deze MBA: strategie koppelen aan bedrijfseconomische bouwstenen in een veranderende omgeving gerealiseerd door en met mensen.

Het ultieme doel van deze dynamische MBA is dan ook dat we alle nodige instrumenten aanreiken om uiteindelijk precies daar te komen waar u uiteindelijk wenst te komen en dat vertrekkende vanuit uw huidige positie. Met deze MBA krijgt u dan ook de beste instrumenten aangeboden om uw basiskennis uit te breiden, uw beslissingen gefundeerd te nemen, succesvolle strategieën uit te werken en uw persoonlijke én bedrijfsdoelstellingen te optimaliseren.

Datum: 
maandag, mei 14, 2018 - 09:00 - vrijdag, juni 15, 2018 - 21:00
Prijs: 
€ 3.635 excl. BTW
Organisator: 
IFBD - Institute for Business Development
Locatie:
Pontstraat 41
Auberge du Pêcheur
9831
Sint-Martens-Latem
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

+32 (0)50 38 30 30
info@ifbd.be
www.ifbd.be

Webdesign Desk02