NLP Practitioner turbo

In de NLP Practitioner opleiding leer je dat communicatie de sleutel is tot een succesvol en betekenisvol leven. Het gaat daarbij om communicatie met anderen, maar ook en in de eerste plaats om communicatie met jezelf. Je leert patronen ontdekken in je taal, die een weerspiegeling vormen van dieperliggende patronen in je denken. Hoe je praat geeft informatie over hoe je naar de wereld kijkt, hoe je jezelf ziet en wat je over jezelf en je omgeving gelooft.

Je creëert het bewustzijn dat die patronen geïnstalleerd zijn door je omgeving en daarom niet altijd een weerspiegeling vormen van wat je zelf echt wilt of wie je zelf in wezen bent. Via bewustwording en interventietechnieken ontwikkel je steeds meer keuzevrijheid in je denken, voelen en handelen. Je leert jouw eigen leven de vorm te geven die het bedoeld is te hebben.

De NLP Practitioner geeft je niet alleen zeer concrete technieken in handen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele interventie in het kader van coaching en therapie, professionele communicatie in het bedrijfsleven, of eender welke voor jou relevante context.

https://www.arcturus.be/opleiding/nlp-practitioner-turbo/ 

Datum: 
vrijdag, januari 11, 2019 - 10:00 - vrijdag, mei 31, 2019 - 17:00
Prijs: 
3255
Organisator: 
Arcturus Training & Coaching cvba
Sprekers: 
Eric Schneider
Ann Ravoet
Hilde Van Liefferinge
Bart Provost
Locatie:
Lierse Steenweg 105
2560
Kessel
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:
Webdesign Desk02