Verbaal Meesterschap

Herman Frencken

SPREKEN MET IMPACT IS GOUD
'Praten' is uw beroep. Meer dan driekwart van uw werktijd, besteedt u aan tweegesprekken, vergaderingen of presentaties. U wilt daarin mensen overtuigen van uw standpunten, uzelf of uw organisatie verkopen of mensen gemotiveerd dingen laten doen. Met impact mensen aan het werk zetten. Maar mensen die verbaal sterk zijn, oogsten niet alleen respect maar zijn ook effectiever in hun leven.

VERGROOT UW INVLOED
Waarom bereiken sommige mensen in één zin meer dan anderen in een monoloog van een kwartier? Hoe kan het zijn dat de één boeit en de ander dodelijk saai is? We noemen dit 'verbaal meesterschap': het vermogen om anderen te beïnvloeden met woorden. En dit ligt voor iedereen binnen handbereik.

SPREEK
In deze workshop 'Spreek – Verbaal Meesterschap' onthult Remco hoe iedereen van een middelmatige communicator kan uitgroeien tot een krachtige impactvolle overtuiger. U leert hoe u anderen beïnvloedt. Hoe u dingen gedaan krijgt. Hoe u overtuigt, manipuleert en indoctrineert. En dit alles met woorden...

REMCO CLAASSEN ... NIET ZO MAAR EEN TRAINER
Remco is de verpersoonlijking van zijn eigen workshop. Hij wordt door velen gezien als de beste en meest effectieve managementtrainer van de Benelux. Zijn trainersstijl is energiek, ontwapenend en tegelijk confronterend, bot en speels maar bovenal interactief. Hij weet serieuze en wetenschappelijk onderbouwde theorieën op een verfrissende en humorvolle manier te brengen. Zijn unieke stijl van trainen houdt u op het puntje van uw stoel. De ganse dag ... Gegarandeerd!

Datum: 
vrijdag, december 7, 2018 - 09:00 - 17:00
Prijs: 
€750 excl. BTW
Organisator: 
IFBD - Institute for Business Development
Sprekers: 
Remco Claassen
Locatie:
Gerard le Grellelaan 10
Crowne Plaza Antwerpen
2020
Antwerpen
Belgium
Javascript is required to view this map.
Contactgegevens:

+32 (0)50 38 30 30
info@ifbd.be
www.ifbd.be

Webdesign Desk02