acom

Adresgegevens:
Boomsesteenweg 524
2020
Antwerpen
Belgium
Luk Geerts
Manager
Tel: 
03 210 92 60
GSM: 
0498 12 24 81
Philip De Schutter
Steven Woestenborghs
Tweets:
19/01/2015
RT ZDNet: What to expect (and what you won't see) at this week's Windows 10 launch zd.net/1GjgjzE edbott http://t.co/WGYrODe7va
29/08/2014
RT Telenet: We verbreden de internetsnelweg: enorme mogelijkheden voor digitale economie en nieuwe digitale toepassingen #netwerf http://t…
29/08/2014
RT PeetersSandra: Als het goed is, moet het ook gezegd worden. Dank je wel, acomnv voor jullie fantastische IT-support en ongelooflijke b…
14/07/2014
Win een jaarabonnement bij een Belgische voetbalploeg naar keuze door hier goo.gl/qKXTJ7 op acom te stemmen! #MundaneMonday #acom25
09/07/2014
Stem voor acom en maak kans op een jaarabonnement bij een Belgische voetbalploeg naar keuze goo.gl/qKXTJ7 #boostuwbusiness
A complete solution for your IT

acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten.

acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten. Mogen wij ons ding doen? Dan zorgen we er graag voor dat uw IT u helpt om verder te komen dan u ooit gedacht had.

Sinds 1989 staan we onze klanten bij met advies, ontwikkeling en support. Zoekt u een IT partner die uwbehoeften perfect begrijpt en invult? Neem dan zeker even contact met ons op.

Iedere KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. acom weet en ondervindt dat als KMO ook. Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO's helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij graag helpen.

Netwerken van 2 tot 50 pc's worden door ons beheerd en onderhouden. De vorm van de samenwerking kan via onze bestaande contracten of wordt op uw maat uitgewerkt. Wij doen alles voor u of we vullen uw bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

acom heeft verschillende partnerships in de IT sector: Microsoft Silver partner, VMware professional partner. Een kwaliteitslabel waarmee de fabrikant erkent dat wij specialisten zijn.

Voor de Microsoft erkenning hebben we meer dan 10 competenties in diverse domeinen. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat we de kennis in huis hebben om u op elk domein de juiste oplossing aan te bieden. Zo zijn wij o.a. Cloud- en SBS gecertifieerd: een extra garantie voor solide on-site en on-line oplossingen.

Bij acom zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Onze mensen zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties, conferenties, opleidingen en lezingen bij. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02