BNT - Bijscholing Nieuwe Technieken

Adresgegevens:
Boomsesteenweg 604-606
2610
Wilrijk
Belgium
Contactgegevens:
Tel:
03 827 15 00
Fax:
03 827 15 25
Ignace Brunclair
Manager
Tel: 
03 827 15 00
GSM: 
0495 20 26 76
Anick Lauwereins
Sales & Marketing Manager
Tel: 
010 23 25 47
GSM: 
0471 03 07 11
Andy Maes
Account Manager
Tel: 
03 827 15 00
GSM: 
0474 991 278
Maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 17u00
Your Safety in Good Hands

BNT ontneemt ondernemers en leidinggevenden de zorgen van de organisatie van de verplichte opleidingen in het kader van de welzijnswetgeving op het werk. 

Een lange traditie
Sinds 1975 is BNT specialist in veiligheids-, medische- en paramedische opleidingen voor overheden, bedrijven en organisaties. Oorspronkelijk opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde technische opleidingen in de procesindustrie, zette BNT jarenlang de toon met bijscholingen rond industriële elektronica en vacuümtechnologie. Na de overname door Elsevier en de verhuis naar de huidige lokalen in Wilrijk, speelde BNT in 1993 in op de groeiende nood aan veiligheidstrainingen op de werkvloer met de introductie van de opleiding VCA.

In 2007 trad BNT toe tot het netwerk rond CEPS, ESM, Vidyas en A-First. Tegelijkertijd werd het cursusaanbod uitgebreid met medische-en paramedische opleidingen in functie van de snel evoluerende welzijnswetgeving op het werk.

Met de recente toetreding van Cresept en Training Solutions tot dat netwerk, staat "ETICs at work" tegenwoordig voor een totaalaanbod van opleiding, consulting en de verkoop en verhuur van een ruim assortiment producten op het vlak van veiligheid en welzijn op de werkvloer.

De zorg voor kwaliteitsvolle medewerkers is ons vak !
BNT en haar partners ontnemen ondernemers, bedrijfsleiders en leidinggevenden de zorgen van de organisatie van de verplichte opleidingen in het kader van de welzijnswetgeving op het werk.
Onze troeven? Docenten uit de praktijk, permanente evaluatie van opleidingen, cursusmateriaal en docenten én een verregaande flexibiliteit om in te spelen op specifieke opleidingsbehoeften. Onze cursussen worden gegeven in ruime leslokalen, gemakkelijk bereikbaar langs de A12 in Wilrijk.
Naast een open aanbod kunnen bedrijven en organisaties bij BNT terecht voor een ruim aanbod gesloten opleidingen - al dan niet op locatie. Voordelen zijn:

  •  aangepast aan de specifieke context van het bedrijf met voorbeelden uit de eigen praktijk,
  • afgestemd op de voorkennis en specifieke behoeften van de deelnemers,
  • cursisten hebben geen reistijd en –kosten, flexibel in te plannen in functie van de beschikbaarheid van medewerkers in het bedrijf.

De toekomst begint nu
De welzijnswetgeving verandert voortdurend en dat geldt ook voor de interne en externe factoren waarmee onze klanten rekening moeten houden. Daarom gaan we voortdurend op zoek naar de uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden. Daarbij spelen we proactief in op de nood aan opleidingen die antwoorden geven op de problemen van vandaag en morgen. Aarzel dus niet ons te contacteren met uw specifieke opleidingsvraag rond techniek, veiligheid en welzijn op het werk.
Het overdragen van kennis is een kunst die zich ontwikkelt naarmate het geheel van kennis groter en complexer wordt. Met het beoefenen en ontwikkelen van deze kunst in alle aspecten van veiligheid en de kwaliteit van het welzijn op de werkvloer, zorgt BNT ook in uw bedrijf voor een verbetering van de efficiëntie en de productiviteit.

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02