COFACE

Coface, for trade

Wij beschermen uw bedrijf tegen het risico van niet-betaling van uw binnenlandse én exporttransacties. Ons beheerssysteem maakt uw prospectie efficiënter, doet uw verkoop groeien en beschermt tegelijk uw vorderingen.

Wij beschermen uw bedrijf tegen het risico van niet-betaling. Elke bedrijf, ongeacht de omvang of sector, dient zijn binnenlandse en exporttransacties te beschermen tegen het risico van niet-betaling. Coface biedt een beheerssysteem aan dat prospectie efficiënter maakt, de verkoop doet groeien en tegelijk uw vorderingen zal beschermen. Bij niet betaling nemen we het incasso op ons. Kredietverzekering biedt u een eenvoudigere toegang tot bankkredieten.

KREDIETVERZEKERING MET COFACE

Coface beschikt over een compleet assortiment aan kredietverzekeringen om bedrijven te beschermen tegen het risico van niet-betaling. Een kredietverzekering van Coface houdt ook een analyse van het landenrisico, het sectorrisico en de kredietwaardigheid in, om het voor onze klanten mogelijk te maken om de risico's die ze moeten nemen beter in te schatten en te vermijden.

Coface is een toonaangevende internationale kredietverzekeraar die wereldwijd meer dan 50.000 bedrijven beschermt tegen het risico op wanbetaling van hun klanten, zowel in hun thuisland als in hun exportmarkten. De groep wil de wendbaarste internationale kredietverzekeraar in de sector zijn, is actief in 100 landen, telt 4.300 werknemers en boekte in 2016 een geconsolideerde omzet van 1,411 miljard EUR. Coface publiceert elk kwartaal analyses van het risico van landen en sectoren. Daarvoor benut de maatschappij haar unieke kennis van het betalingsgedrag van bedrijven en de expertise van haar 660 kredietverzekeringsspecialisten en kredietanalisten die dicht bij de cliënten en hun debiteuren staan.

Meer informatie : www.coface.be

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02