Media Noord Raamfoliespecialist

Adresgegevens:
Loenhoutseweg 51
2320
Hoogstraten
Belgium
Peter Van Dijck
Zaakvoerder
Tel: 
03 314 59 85
GSM: 
0476 957 452
Media Noord plakte twee keer glasfolie voor het bezoek van de Amerikaanse President Obama aan de Europese Raad. Hiervan werd een videoclip gemaakt : klik door naar www.medianoord.be/obama
Tweets:
12/01/2018
Plaatsen van een spiegelfolie om een nep raam spiegelend te maken voor Pieter Porters door Media Noord in Antwerpen… twitter.com/i/web/status/9…
23/12/2017
Wie plakt het logo van De Slimste Mens ter Wereld op het hoofdkantoor van SBS,het moederhuis van Vier ? Media Noord… twitter.com/i/web/status/9…
30/11/2017
Ik was vandaag heel graag kmoconnected gegaan. Helaas verkiest mijn rug de osteopaat zijn behandeling boven #kcd17
26/11/2017
Media Noord Raamfolies op de aftiteling van Het Tweede Gelaat | kmo-insider kmo-insider.biz/nieuws/inside-…
13/11/2017
Plaatsing van zandstraalfolie op de glazen wand bij Voetbal Vlaanderen in Gent Voetbal_VL door Media Noord folies… twitter.com/i/web/status/9…
De grootste installateur van glasfolies van de Provincie Antwerpen

Media Noord, dé Raamfoliespecialist, sinds 1993. Als grootste installateur van zandstraalfolies van de Provincie Antwerpen plakken we dagelijks alle types raamfolies en glasfolies op uw ramen, deuren en wanden. 

Installateur van glasfolie en raamfolie
Op zoek naar een vakkundige plaatsing van alle types glasfolies en raamfolies ? Contacteer Media Noord – dé Raamfoliespecialist, sinds 1993.
De nadruk ligt op inkijk werende en privacy verhogende oplossingen voor op bestaand glas, ramen, deuren, glazen wanden, ...
De meest geplaatste folies hiervoor zijn de spiegelfolies  en de zandstraalfolies en de voorgedrukte decoratieve glasfolies .

De grootste installateur van zandstraalfolie van de Provincie Antwerpen
Media Noord Raamfolies is niet voor niets de grootste installateur van zandstraalfolies van de Provincie Antwerpen. Met een eigen nationale plaatsingsdienst wordt deze gematteerde folie vrijwel dagelijks geplakt, zowel bij bedrijven, particulieren, instellingen en de overheid.
Zelfwerkend zaakvoerder Peter Van Dijck plakt dagelijks mee op de werf, wat voor een enorme meerwaarde zorgt. Bij ons enkel ervaren installateurs, die hun producten door en door kennen. De absolute specialiteit is het decoreren van glazen wanden en scheidingswanden, voornamelijk gebruikt voor vergaderzalen en meeting rooms. Creatief, origineel, decoratief en vooral ook functioneel. Steeds wordt er met de grootste zorg "maatwerk" geleverd, omdat elke situatie verschillend is. Vraag gerust een vrijblijvend werfbezoek ter plaatse.

Spiegelfolies 
Spiegelfolies zijn vaak een ideale oplossing wanneer u last heeft van onnodige en ongewenste inkijk. Door de plaatsing van een spiegelende raamfolie wordt u glas spiegelend aan de buitenkant, terwijl u zelf nog altijd naar buiten kan kijken. Hierdoor krijgt u een privacy verhogende werking. Ideaal waar ongewenste binnen kijkers geweerd moeten worden.

Unieke spionagefolies 
Onze spionagefolie wordt geplakt op ramen en glas binnen in een gebouw, zelfs met een vrijwel gelijke lichtsterkte. Niet alleen gebruikt voor line ups in politie kantoren, observatieruimtes (psychiatrie, onderwijs, scholen, snoezel ruimtes, ...) maar even goed wanneer de productieleider die zijn productiehal of zijn winkel en/of winkelpersoneel wil in het oog kunnen houden.
De spiegelfolies worden ook steeds vaker ingezet als oplossing tegen de stijgende terreurdreiging. Je kan immers "zien zonder gezien te worden". Even goed toepast voor portiersloges en aan het onthaal van bedrijven en winkels.

Spiegelfolies voor Herman Van Rompuy en Wilfried Martens
Voor het bezoek van de Turkse President Erdogan aan ex premier Wilfried Martens, plaatste Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten een privacy verhogende spiegelende glasfolie op de buiten ramen. Onze unieke spionagefolie werd ook geplakt op de gang van Europees President Herman Van Rompuy

Inkijkwerende raamfolie voor Amerikaanse President Obama
Voor de Amerikaans-Europese Top en G7 top van 2014 plakte Media Noord twee keer 140 m² inkijk werende en zichtwerende glasfolie. Een videoclip van deze glasfolie plaatsing en installatie vind je op www.medianoord.be/obama

Glasfolies voor de Europese Raad
Daarnaast plakte MediaNoord zijn glasfolies bij de Europese Raad nog voor diverse Europese Tops (ook in het Lex gebouw), de VIP ingang van het Justus Lipsius gebouw in Brussel, de privé woning van de Secretatis Generaal, het datacenter van de Europese Raad, ...

Zonwerende en warmte werende glasfolies 
Last van het zonlicht of de warmte ? Onze warmtewerende en zonnewerende raamfolies zorgen voor minder last van het zon licht of te hoge temperaturen. Zowel in spiegelende uitvoering (tegelijkertijd ook inkijk werend) als volledige heldere versie, dus onzichtbaar op uw glas, ramen of winkeletalage. We beschikken over laser meet apparatuur om de samenstelling van uw glas na te kijken, zodanig dat er geen risico bestaat op een thermisc breuk.

Onze klanten
De meerderheid van de Media Noord klanten bevinden zich in de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel, in de meest diverse sectoren : banken, de retail sector / winkelketens, de Diamantwijk in Antwerpen, de Haven van Antwerpen  en vrije beroepen, decoratie van glazen wanden van vergaderzalen en scholen.

Antwerpen als basis
We vertrekken dagelijks vanuit Antwerpen en bedienen voornamelijk bedrijven in Antwerpen Stad, de Haven, de Diamantwijk en de Provincie Antwerpen. Meerdere vestigingen of kantoren ? geen probleem voor ons.

Anti verkleuringsfolie voor winkel ketens 
Voornamelijk geplakt op de winkel etalages van kledingwinkels, waar de anti verkleuringsfolie zorgt een serieuze vermindering van de kleding in de etalage van de winkel. Naast de uv werende folies, kleeft MediaNoord (deze fout laten staan aub) ook heldere en transparante warmte werende etalage folies voor zowel de lokale boetieken als voor diverse winkelketens

Tijdelijk dicht kleven van winkel etalages en winkelpanden.
Geen inkijk meer gewenst in een gedeelte van de winkel of tijdelijk dichtkleven van de winkel etalage tijdens werken ? Hiervoor plakken we onze (al dan niet gemakkelijk verwijderbare) kleurfolies. Deze gekleurde folies bestaan in een enorm gamma aan kleuren en kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale fotoprint en belettering. Zelfs al gaat het over een tijdelijke belettering of het tijdelijk dicht kleven van de etalage, alles wordt steeds afgewerkt alsof het nog jaren moet blijven hangen.

Retail sector
Heeft u als winkelketen meerdere winkels en vestigingen ? Zoekt u een bewaker van uw huisstijl en zoekt u vooral een oplossing voor het verkleuren van de kleding in de winkel etalage ? Of zoekt u een vaste partner voor uw instore marketing en publiciteit ? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Met onze nationale (en zelfs internationale) plaatsingsdienst zoeken we een oplossing voor uw probleem.

Industriële bedrijven
Of het nu gaat over een zicht werende en beperking glasfolie, het dicht kleven van de ramen van de douches en de toiletten of meer technische folies (uv werend en uv reducerend), Media Noord Raamfolie is de partner van de meest uiteenlopende bedrijven.

Veiligheidsfolie voor de voedingsindustrie
We zijn ook de aangewezen partner voor de bedrijven actief in de voedingssector en voedingsindustrie. We maken van gewoon glas veiligheidsglas door de plaatsing van een glas versterkende veiligheidsfolie. Met de nodige attesten voor HACCP, BRC en IFS en onzichtbaar op het glas.

Kleurfolie
Onze kleurfolies zijn beschikbaar in zowat alle mogelijke kleuren, zowel licht doorlatend en licht blokkerend, mat en blinkend, transparant, semi transparant. Beschikbaar tot een uitzonderlijke rolbreedte van 152 cm, terwijl de meeste folie fabrikanten maar tot een rolbreedte van 123 cm gaan.

Glasfolie voor televisie programma's
Onze transparante kleurfolie werd gebruikt voor de Belgische en de Nederlandse film Loft van Eric Van Looy. Daarnaast leveren en plaatsen we nog diverse technische glasfolies voor de theater- en televisie sector

Specialist in glasfolie voor verborgen Camera 
Vaak gecopieeerd maar nooit geëvenaard is onze unieke spiegelende folie, welke gebruikt wordt voor verborgen camera opnames voor televisie programma's op de diverse nationale televisie zenders.

See video

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02