STANLEY Security Belgium

Adresgegevens:
Egide Walschaertsstraat 16
2800
Mechelen
Belgium
Brochure: 
Olivier Dewit
Sales Manager Small & Medium Enterprises
GSM: 
0473 92 14 32
Algemene sales vragen
Tel: 
02/245.47.52
Lees hier de testimonials van onze tevreden klanten: http://www.stanleysecurity.be/literatuur/referenties/
Tweets:
17/01/2018
We staan in de Flair met onze #stanleyguard oplossing! #stanleysecurity https://t.co/QrVtfMpGym
06/12/2017
IrelandSTANLEY Congratulations with the Security award! twitter.com/IrelandSTANLEY…
27/11/2017
71-jarige uitbaatster buurtwinkel verjaagt knullige overvaller hln.be/regio/genk/-ge…
08/11/2017
Quel cadeau le Père Noël a-t’il prévu pour vous? Décrouvrez nos promotions caméra, à partir de € 40 par mois. stanleysecurity.be/siteassets/lit…
08/11/2017
Benieuwd welk cadeautje de kerstman voor u in petto heeft? Ontdek onze camerapromoties, vanaf € 40 per maand. stanleysecurity.be/siteassets/lit…
100% gemoedsrust

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen. Die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van uw branche en uw bedrijf.

Videobewaking - CCTV - IP
Videocamera's schrikken af en leggen bewijsmateriaal vast. Ze beschermen en bewaken uw medewerkers, gebouwen, voorraden en klanten. U kan op ons rekenen voor de installatie, ondersteuning, bewaking en integratie van op maat ontworpen oplossingen voor doeltreffende  videobewaking. 

Inbraakdetectie - telebewaking
Bent u op zoek naar flexibele bescherming tegen externe en interne diefstal, vandalisme en voorraadfraude? De inbraakalarmsystemen van STANLEY Security beveiligen uw locaties 24/24, bieden een doeltreffende afweer en verlagen het aantal valse alarmen.

Branddetectie
De wetgeving wordt steeds strenger. De technologie evolueert. Maar één ding blijft gelijk: uw bezorgdheid om uw mensen en uw infrastructuur. Wij selecteren, installeren en onderhouden de meest geavanceerde en betrouwbare technologieën voor brand- en gasdetectie, blussystemen en brandalarmen om uw personeel en kostbare eigendommen te beschermen.

Toegangscontrole
Het is van belang te benadrukken dat wij enerzijds autonome deurmanagement oplossingen aanbieden en anderzijds complete oplossingen waarmee de volgende vragen beantwoord kunnen worden: wie? waar? wanneer?
De toegangscontrole is er om na te gaan of een persoon die toegang vraagt, daar de nodige rechten voor heeft. Dit is mogelijk door middel van een code, een proximity kaart  of biometrisch.

STANLEY Assure™
Met ons STANLEY Assure™ programma geniet u van de meest innovatieve producten en oplossingen zonder dat u hierin direct hoeft te investeren, maar wel met volledige garantie op de systemen gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit alles aan een vast bedrag per maand waarin de producten, de installatie en de service werden opgenomen en waarmee u voldoet aan uw budgetteringsvereisten, met andere woorden "Security as a service".

EAS artikelbeveiliging
Reduceer je winkeldiefstal tot nul met de STANLEY artikelbeveiliging. Met onze technologieën beveiligen wij al uw voorwerpen, van elektronische artikelen en juwelen tot parfum en diepvriesproducten. 

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02