Vergader-, Educatie - & Seminariefaciliteiten

Antwerp Expo biedt 22.120 m² infrastructuur en omvat een congres- en seminariecentrum met 6 moduleerbare en perfect uitgeruste zalen  en 4 recente tentoonstellingshallen met alle technische faciliteiten.

BrandEvent organiseert originele en opmerkelijke evenementen voor uw klanten, uw personeel of andere relaties. We verpakken uw boodschap in een creatief concept en een onvergetelijke ervaring.

Modern ingericht 4 sterren hotel gelegen in het centrum van Antwerpen dat zich zowel op de zakelijke als toeristische markt richt.

't Hooghuys | Middeleeuwse Locaties & Evenementen

Meeting én party center op een toplocatie in Leuven. Bij 3hoog Leuven kan u terecht voor professionele meetings, persvoorstellingen, seminaries en opleidingen. Ook een exclusieve party, trouwfeest of babyborrel passen perfect in het plaatje

Alline Standbouw is een dynamisch standbouwbedrijf actief in binnen- en buitenland.
Alline Standbouw werkt uw stand volledig in eigen beheer uit en staat garant voor een degelijke projectuitvoering, afgestemd op uw specifieke behoeften en budget.

ALM. Dé locatie in Antwerpen voor uw feesten, evenementen, vergaderingen, opleidingen, congressen ...
Laat ons weten wat u organiseert. Wij maken graag een offerte op uw maat.

Al drie generaties lang zorgt Amalthea voor culinaire hoogstandjes en een perfecte service op elk feest.

Negen grote bollen, 20 buizen en 102 meter hoog. Dat kan niet anders dan het Atomium zijn, hét symbool bij uitstek van ons land. Dit creatieve pareltje kwam er naar aanleiding van de Wereldtentoonstelling van 1958. www;atomium.be

Wij zijn de externe ICT-afdeling voor uw kmo!  Wij zorgen ervoor dat werken met ICT een plezier wordt!

Business Faculty biedt u 21 multifunctionele vergaderzalen, een ruim restaurant, een stijlvolle loungebar en terras. Business Faculty is gelegen in Neder-Over-Heembeek, is vlot bereikbaar en beschikt over een grote gratis parking.

Het Witte Paard brengt sinds 1936 elke zomer een
dynamisch en gevarieerd spektakel in een authentieke
variété-theater aan de kust. Deze avondvullende
revue is een cocktail van  sketches, dans & muziek.

Colt Technology Services is een pan-europese ICT dienstverlener, met een uitgebreide en fexibele IT en netwerk infrastructuur in 13 europese landen.

Congrescentrum De Pitte is de perfecte keuze voor uw meeting, congres of netwerkevenement. Met haar mooie vergaderzalen, uitstekende service en verzorgde catering heeft dit congrescentrum alle troeven in huis voor een constructieve meeting.

Cosmolingua is uw ideale partner op het gebied van taaltrainingen. Wij zoeken samen met u naar de beste taaltrainingsvorm. Dit kan in onze school in Antwerpen zijn of in één van onze partnerscholen in België of iin het buitenland.

De Cultuurfabriek in Ronse, hartje Vlaamse Ardennen, is de plek bij uitstek voor de organisatie van unieke bedrijfsevenementen. Multifunctionele ruimtes in een verrassend authentiek kader, vlot en vlug bereikbaar via N48, N60, E40, E17, A8.

Gelegen in het hart van Antwerpen, kan u bij ons genieten van 144 kamers (beschikbaar tot 3 personen). Het Centraal Station is op wandelafstand van het hotel.

Gelegen in de prachtige gebouwen van het Leuvense Groot Begijnhof. Faculty Club biedt zalen voor seminaries en congressen, banketten en feesten en verwelkomt u in haar à la carte restaurant, bekroond door Michelin. Gratis parking en goed bereikbaar.

Feest- en seminariecomplex De Vesten geeft uw zakelijke bijeenkomsten de waardigheid die ze verdienen. Door de koloniale inrichting ontvangt u uw gasten in een buitengewoon stijlvol kader.

Salons Carlton, Sfeervolle zalen, mondaine tuin en ruim terras zijn geschikt voor het organiseren van verschillende soorten gelegenheden, zowel op familiaal vlak, zoals een huwelijk, babyborrel, communie, jubileum..

Flanders Eventmaker is een evenementenbureau gespecialiseerd in de kuststreek en de westhoek. Wij verzorgen teambuilding, incentive, feesten, meetings en seminaries op maat.
Dit op unieke locaties en met culinaire hoogstandjes.

Florealgroup biedt verschillende vakantieparken aan in België met studio's en appartementen aan zeer betaalbare prijzen : Nieuwpoort, Blankenberge, La Roche-en-Ardenne, Malmedy, Mont-Saint-Aubert. Ook als seminariecentrum geschikt.

Feesten en alomvattende catering, waar u maar wenst, van 20 tot 2.000 gasten. Van elegant walking dinner tot perfect georchestreerde barbecue. In het totaalpakket zijn bediening, dranken alsook de benodigde materialen steeds inbegrepen.

Het Convention Bureau Wallonië-Brussel is een departement van Wallonie Bruxelles Tourisme (WBT). Het handelt als bemiddelaar tussen vraag en aanbod, verstrekt informatie over de laatste nieuwigheden en legt originele programma’s voor... .

Feestzalen van 50 tot 500 personen, voor recepties, walking diners, buffetten, barbecues.....
Bedrijfsfeesten, seminaries, events.....Prachtig gelegen in de mooiste tuinen van Lier. Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.

Viersterrenhotel centrum Antwerpen

 34 kamers - 3 vergaderzalen - wifi

We zijn de trotse value added distributeur van interactieve oplossingen, zowel voor de educatieve als de zakelijke markt. We werken daarom enkel met hoge kwaliteitsmerken: i3-Technologies, NEC Display Solutions en Turning Technologies.

Kasteel Tivoli is de nieuwe business locatie in Mechelen. Het Kasteel werd in 2013 volledig gerenoveerd en geeft onderdak aan flexibele feest- en vergaderzalen en een stijlvol restaurant. 

Het prestigieuze Kursaal Oostende vormt het ideale decor om uw bedrijf stijlvol in beeld te brengen. Het Kursaal team kijkt samen met uw organisatie mee om budgetvriendelijk, en zonder beperkingen te streven naar een totaalpakket op maat.

"Maritim Hotels" is Duitslands' toonaangevende hotelgroep. 38 hotels in de grootste steden van Duitsland worden aangevuld met hotels in 7 landen overzee: Mauritius, Egypte, Turkije, Malta, Tenerife, Mallorca, China en Amsterdam (vanaf 2018)

Marjorie II is een luxe hotel -zeilschip dat b&b en rondvaarten aanbied. De 12 ruime 2 persoonskamers in scheepsstijl beschikken elk over een eigen badkamer. De zaal bied plaat aan 60 - 100 personenen voor onder andere meetings, feesten.

MeetingKempen is een samenwerkingsverband tussen de provincie Antwerpen en intussen 40 partners. Met MeetingKempen bundelen de Kempense spelers op de MICE-markt hun krachten.

 

Novotel Antwerpen is een zakelijk hotel, gelegen in de Antwerpse Haven aan de rand van de stadskern. Het hotel bevat 120 kamers, 4 vergaderzalen, restaurant en buitenzwembad.

Met zijn 122 Novation kamers is Novotel het grootste hotel in Mechelen op de lamotsite, rechtover de vismarkt. Meeting@Novotel zorgt voor al uw events met de juiste vergaderfaciliteiten, overnachting en restauratieve behoeften @ restaurant Foodsquare

Klantvriendelijkheid, degelijke faciliteiten, goede bereikbaarheid en flexibele oplossingen zijn de kernwoorden van Officenter.

In Planckendael ontvangt u uw genodigden in een betoverend decor, midden in het groen. Bovendien staat er een Evenementenhal klaar waar u uw gasten in een eigentijdse en comfortabele ruimte kan verwelkomen

Het overdekte marktplein en de themazalen achter de geveltjes van het San Marco plein lenen zich uitstekend voor een geslaagd bedrijfsevenement..

Slipcursus, Ferrari -, Hummer -, of Bugxter rijden? Teambuilding, Bedrijfsuitje of Relatiedag custom-made? WWW.SLIPWAY.BE | Dankzij zijn uniek mobiel concept zijn alle activiteiten op uw parking mogelijk of kom naar 1 van onze 7 locaties!

Sun Hostess presenteert u een vijfsterrenservice met attente, vriendelijke en gemotiveerde hostesses met uitstraling. Zij bieden u in heel België en Nederland de beste VIP-ondersteuning op al uw beurzen, evenementen, congressen en seminarie

Userfull aligneert alle stakeholders voor effectieve én efficiënte oplossingen

Userfull integreert de juiste technologieën mens- en toekomstgericht

Userfull ontzorgt op vlak van IT

Userfull heeft 'n sterk mensgericht team

Bioscoopketen Utopolis is de Belgische tak van Utopia, en heeft vestigingen in Aarschot, Lommel, Mechelen en Turnhout. Als derde grootste cinemaketen in Vlaanderen profileert de groep zich als buurtcinema met oog voor een kwalitatieve filmervaring.

Webdesign Desk02