Advisory Boards voor Groeibedrijven

Redactie

Op vrijdag 24 april 2015 organiseert SIM Belgium een gratis workshop over Dedicated Advisory Boards in groeibedrijven. Dit in samenwerking met ING, PMV en Deloitte. De advisory boards worden samengesteld uit ervaren Business Angel Coaches die zelf alle levensfasen van een onderneming hebben meegemaakt en hun ervaring met andere ondernemers willen delen.

SIM Belgium heeft een expertise opgebouwd in het organiseren van professionele adviesraden op maat van de onderneming om bedrijfsleiders uit te rusten met de beste strategische ondersteuning. Hiervoor doet SIM Belgium een duurzaam beroep op high level Business Angel Coaches. “Voor groeibedrijven is het implementeren van dergelijke advisory boards vaak de eerste stap naar corporate governance in de onderneming”, zegt Boudewijn Dupont, managing director van SIM. “Deze gratis workshop zal dan ook alle mogelijkheden hieromtrent behandelen en bedrijfsleiders constructief adviseren”.

De workshop vindt plaats op vrijdag 24 april in het hoofdkantoor van ING Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 20 te 2000 Antwerpen, van 9u30 tot 14u. De aanwezigen krijgen de mogelijkheid om een aantal Business Angel Coaches te ontmoeten en informatie over de werking van Dedicated Advisory Boards te verkrijgen via concrete businesscases. Op het einde van het inhoudelijk gedeelte krijgen ze eveneens de mogelijkheid om met andere bedrijfsleiders en coaches te netwerken.

Het programma start met onthaalkoffie om 09.30 uur en sluit af met een broodjesmaaltijd om 12.15 uur. Gastsprekers zijn Luc Sterckx (bestuurder van vennootschappen), Boudwijn Dupont (bestuurder SIM Belgium), Patrick Van Roey (Coach) en Robert Decant (ES@S).

Info: www.simbelgium.com

Webdesign Desk02