Carglass en Beverdonk Container Terminal slepen OTM Awards in de wacht

Freddy Michiels
Bedrijfsevents & Teambuilding
OTM-Carglass.jpg(image/jpeg)

Tijdens een uiterst geslaagd gala-evenement in het Hilton te Antwerpen, georganiseerd door OTM, Belgian Shippers’ Council, werden de tweejaarlijkse OTM Awards voor beste verlader en beste dienstverlener uitgereikt voor een enthousiast publiek. De twee laureaten waren respectievelijk Carglass en Beverdonk Container Terminal.

Zo’n tweehonderdvijftig aanwezigen uit de brede logistieke sector werden tevens door gastspreker Vlaams minister-president Kris Peeters toegesproken die nog eens het belang van samenwerking in de logistieke sector tussen verladers, dienstverleners, wetenschap en overheid in de verf zette. Dit ter versterking van de belangrijk economische duurzame logistieke positie van België en van Vlaanderen in het bijzonder. OTM deelt deze wens en ziet uit naar verdere realisatie. Lieven Verstraete, tv-anker van Terzake, praatte de avond deskundig aan elkaar. De Awards werden uitgereikt door de juryvoorzitters van de twee categorieën, Eric Geerts van Descartes en Danny Deckers van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.

OTM, als verladers/transportgebruikers organisatie reikt tweejaarlijks deze prestigieuze Awards uit en dit jaar was dit al voor de zevende keer. Ingediende logistieke projecten worden beoordeeld op een aantal, voor verladers, belangrijke criteria zoals de graad van het partnerschap, veiligheid, communicatie en groene logistiek.

Beste verlader werd Carglass met haar project "Our glass, we care". Dankzij de logistieke aanpassingen werd de kwaliteit van de opslag en het transport sterk verbeterd waardoor ook het aantal schadegevallen aanzienlijk verminderde.

Beste dienstverlener werd Beverdonk Container Terminal (DP World) wegens haar veelzijdige, innovatieve transterminalproject.

Info: www.otmbe.org

Op de foto: het team van Carglass met in het midden Guido De Paepe en zijn trofee.

 

Webdesign Desk02