Etib wint LON-award Voka Kempen Zuid

Nicole Verstrepen
Proficiat
LON award Voka Kempen Zuid.jpg(image/jpeg)

De LON-award Voka Kempen Zuid is dit jaar naar Etib uit Olen gegaan. ETIB is nu ook in de running voor de Prijs Ondernemen 2015, die in juni zal worden uitgereikt.

“Etib bouwde een sterke reputatie op als constructeur van waterdichte betonkelders. In de loop van de jaren werd de techniek van betonbouw ook toegepast op huizenbouw, in die mate dat de bouw van huizen en bedrijfsgebouwen nu het grootste deel van de activiteiten uitmaakt”, stelt Edward Vleminckx, voorzitter Voka Kempen Zuid.

“We zijn aangenaam verrast door deze award”, stellen gedelegeerd bestuurders Alex en Steven Van Olmen. “De voorbije jaren waren geen makkelijke jaren in de bouwsector. Toch hebben wij ons werk alleen maar zien toenemen en ook nu is ons orderboek goed gevuld. We zijn er van overtuigd dat dit komt omdat we als firma altijd gezocht hebben naar vernieuwingen in de sector. Het doet echt deugd dat deze inspanningen blijkbaar ook opgevallen zijn bij onze collega-ondernemers. Deze award is een mooie beloning voor het harde werk en een pluim op de hoed van onze mensen.”

De LON-awards van Voka Kempen gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze regio.

Webdesign Desk02