Klanten van Axis Life kunnen financiële planning permanent online volgen

Redactie
Beleggen
Van links naar rechts: Frederik Scherpereel, René Lecoque en Frédéric De Craene van Axis Life

Axis Life, een nieuw adviesverlenend bedrijf inzake financiële planning, pakt sinds kort uit met een informaticatool die de klanten permanent controle verschaft over hun volledige financiële planning. My Axis Life heet het systeem en dat zorgt ervoor dat de klant 24u/24u controle en toezicht heeft op zijn inkomensplanning, pensioenplanning en vermogensplanning. Door deze mogelijkheid om de evolutie van uw financiële planning permanent op te volgen, wil Axis Life zich als onafhankelijke adviesverlener duidelijk onderscheiden van andere spelers die op deze markt bedrijvig zijn.

Axis Life wordt geleid door René Lecoque (55) en Frederik Scherpereel (36) als vennoten en door Frédéric De Craene (39) als bestuurder. Andere aandeelhouder is Mercator Verzekeringen.

René Lecoque: “Toch opereert Axis Life in alle onafhankelijkheid. Wij zoeken voor iedereen naar de beste oplossing voor zijn financiële planning. En dit op basis van het profiel en de levensverwachtingen van elke klant afzonderlijk. Onze aanpak werd door Mercator als een investering en een inspiratiebron gezien. Onze klanten worden altijd en in alle omstandigheden onafhankelijk geadviseerd. “

René Lecoque heeft ervaring in de financiële wereld. Hij stond jarenlang aan het hoofd van Life Plan. Frederik Scherpereel bouwde ervaring op in de financiële sector bij Optima Financial Planners en Frédéric De Craene was voorheen actief bij de Rabobank Nederland en behaalde een Master in Financial Planning aan de UAMS te Antwerpen.

Frederik Scherpereel
: “Wie zijn levensstandaard wil behouden tot op hoge leeftijd, kan maar beter op tijd beginnen met het aanleggen van een strategie in verband met zijn financiële planning. Dankzij My Axis Life kan de klant op elk ogenblik de evolutie van zijn financiële planning volgen en controleren of alles verloopt zoals vooropgesteld was. Er kan altijd bijgestuurd worden.”
Tot de mogelijke doelgroepen van Axis Life behoren zelfstandige bedrijfsleiders, vrije beroepen, vermogende particulieren en young potentials. Axis Life promoot zijn diensten ook bij directie- en kaderleden van ondernemingen, die persoonlijke financiële planning als een belangrijke component beschouwen binnen het kader van hun pensioenplanning.

René Lecoque: “Bedrijven kunnen binnen hun HR-beleid een persoonlijk financieel plan als extra voordeel aanbieden aan hun key medewerkers. Momenteel is dit nog een sterk onderbenut segment. Ik ben er nochtans zeker van dat dit voor een werkgever een aantrekkelijke manier is om het kaderpersoneel een extra service aan te bieden.”

Info: www.axislife.be

Webdesign Desk02