Ontbijt met Axel Enthoven

Freddy Michiels
Bedrijfsevents & Teambuilding
Enthoven Axel-trofee.jpg(image/jpeg)

Tijdens De Nacht van de KMO werd Axel Enthoven door de aanwezigen bedrijfsleiders uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar. Met zijn bedrijf "Enthoven Associates Design Consultants", gevestigd in Antwerpen en met bijkantoren in Frankrijk en Korea, ontwierp hij meer dan 1900 producten en voorwerpen, van meubelen tot voertuigen. Hij is een deskundig jurylid  en lesgever in design. De A12 Business Club heeft hem uitgenodigd op een ontbijtvergadering op woensdag 24 april om 8 uur in San MarcoVillage langs de A12 in Schelle. 

Iedereen kent of gebruikt wel iets dat ooit door Axel Enthoven ontworpen werd. Van Leolux zitmeubelen tot taxi's en trams. De A12 Business Club heeft hem uitgenodigd omzijn ontwerpen nader toe te lichten en te vertellen op welke manier hij tewerk gaat om al deze, vaak innovatieve zaken ontstaan. Waar komt de inspiratie vandaan? Hoe weet hij toch altijd de toon te vinden die zijn ontwerpen zo opvallend mooi, kwalitatief sterk en praktisch zijn.

Iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten over de ontwerper Axel Enthoven is uitgenodigd. Vanaf 8 uur 's morgens worden de bezoekers ontvangen. Om 8.30 uur wordt het ontbijt onder buffetformule aangeboden en om 9 uur krijgt Axel Enthoven het woord. Hij brengt ook enkele dia's mee van producten, toestellen en ideeën die hij ontworpen heeft. Na afloop is hij bereid op de vragen van de aanwezigen te antwoorden. Om 10 uur stipt is het officiële einde van de ontbijtvergadering voorzien. Napraten kan nog altijd vanzelfsprekend.

Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de man achter zoveel schitterende ontwerpen. Iedereen is welkom. Deelname is gratis voor de leden van A12 Business Club. Anderen betalen 40 euro ter plaatse voor de organisatie en het ontbijt.

Informatie en inschrijven kan via www.a12businessclub.be

Info: 0475 69 76 43 (Freddy Michiels) of 0475 39 99 11 (Johan Dillen)

 

Webdesign Desk02