Ontbijt met Michel Moortgat

Freddy Michiels
Networking
Moortgat Michel

Michel Moortgat, ceo van Duvel Moortgat,  krijgt de ene waardering of onderscheiding na de andere aangeboden. De A12 Business Club heeft hem uitgenodigd voor een ontbijtvergadering op woensdag 21 september 2011 in het auditorium van BNP Paribas Fortis.

Netwerken helpt doelen sneller te bereiken

Ambitieuze en/of succesrijke bedrijfsleiders beschikken over een netwerk van relaties, vrienden en andere ondernemers die hen kunnen helpen sneller doelen te bereiken. Het vormen van een netwerk dient niet voorbehouden te zijn aan topondernemers. Iedereen die bereid is zichzelf aan anderen voor te stellen en tegelijk bereid is nieuwsgierig naar de ambities en doelstellingen van anderen te luisteren, kan zijn/haar voordeel halen uit elke vorm van netwerking.

De A12 Business Club is één van die clubs die – ondertussen al 15 jaar – inspanningen doet om kmo-bedrijfsleiders uit alle sectoren regelmatig samen te brengen tijdens een netwerkontbijt. Van bij de start werd geopteerd voor ontbijtvergaderingen. Van 8  uur ’s morgens tot 10 uur stipt. “Een bedrijfsleider verliest dan de minste tijd en begint de dag alvast met een verrijkende ervaring, het ontmoeten van andere ondernemers en de confrontatie met een prominente gastspreker,” zegt ons organisator Freddy Michiels.

 Er wordt samen eerst een uitgebreid ontbijt genomen en daarna wordt de gastspreker voorgesteld . De aanwezigen hebben een rechtstreeks contact met de gastspreker. Iedereen kan hem vragen stellen. Er wordt altijd gezorgd dat een prominente gastspreker aan de aanwezigen wordt voorgesteld, iemand met een boodschap voor de aanwezige kmo-leiders. Het gaat meestal over ministers, gelauwerde ondernemers of beleidsmensen die een dienst of nieuwe wetgeving komen toelichten.  Dat werkt uitstekend. De aanwezigen verbroederen bijna zonder het te beseffen en gaan vanaf 10 uur met een aantal nieuwe contacten naar huis.

De redder van ons Bolleke Koninck

De eerstvolgende gastspreker die door de A12 Business Club werd uitgenodigd is Michel Moortgat. Hij werd onlangs uitgeroepen tot Manager van het Jaar (door Trends), de Figuur van het Jaar (tijdens De Nacht van de KMO) en de winnaar van de Michael Jackson bieraward 2010. Hij heeft ervoor gezorgd dat het Antwerps “bolleke” (van Brouwerij De Koninck) in Antwerpse handen bleef.

De ontbijtvergadering heeft plaats op woensdag 21 september 2011 in het auditorium Hélène Fourment van BNP Paribas Fortis, Meir 48 te Antwerpen.

Michel Moortgat is bereid gevonden de aanwezige bedrijfsleiders toelichting te geven over de overgang van het familiale bedrijf Moortgat naar het beursgenoteerde bedrijf Duvel Moortgat en over de internationalisering van Duvel Moortgat. De brouwerij heeft de voorbije jaren een aantal kwaliteitsbieren overgenomen en in zijn internationaal distributienetwerk gestoken..

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de visie en strategie van een topondernemer. Iedereen is welkom. Deelname: 40 euro. Gratis voor de leden van de A12 Business Club.

Inschrijvingen kan rechtstreeks via de website: www.a12businessclub.be

Info: 0475 69 76 43

Webdesign Desk02