Ontbijt met Michel Moortgat

Redactie
Networking
Michel Moortgat

Woensdag 21 september 2011 in het auditorium van BNP Paribas Fortis

De eerstvolgende gastspreker die door de A12 Business Club werd uitgenodigd is Michel Moortgat. Hij werd onlangs uitgeroepen tot Manager van het Jaar (door Trends), de Figuur van het Jaar (tijdens De Nacht van de KMO) en de winnaar van de Michael Jackson bieraward 2010. Hij heeft ervoor gezorgd dat het Antwerps “bolleke” (van Brouwerij De Koninck) in Antwerpse handen bleef.

De ontbijtvergadering heeft plaats op woensdag 21 september 2011 in het auditorium Hélène Fourment van BNP Paribas Fortis, Meir 48 te Antwerpen.

Michel Moortgat is bereid gevonden de aanwezige bedrijfsleiders toelichting te geven over de overgang van het familiale bedrijf Moortgat naar het beursgenoteerde bedrijf Duvel Moortgat en over de internationalisering van Duvel Moortgat. De brouwerij heeft de voorbije jaren een aantal kwaliteitsbieren overgenomen en in zijn internationaal distributienetwerk gestoken.

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de visie en strategie van een topondernemer. Iedereen is welkom. Deelname: 40 euro. Gratis voor de leden van de A12 Business Club.

Inschrijvingen  kan rechtstreeks via de website:
www.a12businessclub.be
Info: 0475 69 76 43

Webdesign Desk02