Ontbijt met Philippe Muyters

Freddy Michiels
Bedrijfsevents & Teambuilding
Muyters Philippe.jpg(image/jpeg)

Woensdag 20 februari 2013 organiseert de A12 Business Club, in samenwerking met WTC Antwerp/Flanders, een ontbijtvergadering met als gastspreker Vlaams minister Philippe Muyters. Aan hen werd gevraagd de aanwezigen toelichting te geven over zijn beleid.

Philippe Muyters is Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport. Zopas deelde hij mee dat de Vlaamse regering het begrotingsjaar 2012 kon afsluiten met een positief resultaat van 241 miljoen euro, zodat Vlaanderen opnieuw haar begrotingsdoelstelling – een begroting in evenwicht – bereikt.

Philippe Muyters is naast minister-president Kris Peeters, de enige Antwerpse minister in de Vlaamse regering. Hij woont in de gemeente Edegem, waar hij ook voorzitter van de gemeenteraad is. Hij is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFFSIA, in 1984 afgestudeerd met grote onderscheiding. Voor hij toetrad tot de Vlaamse regering was hij gedelegeerd bestuurder van Voka gedurende negen jaar. Hij kan dus vanuit een rijke ervaring spreken met ondernemers.

De ontbijtvergadering heeft plaats op woensdag 20 februari 2013 in San Marco Village te Schelle. Samenkomst vanaf 8 uur en stipt om 10 uur wordt het officiële gedeelte beëindigd. De ontbijtvergadering is gratis voor de leden van de A12 Business Club en het WTC Antwerp/Flanders. Anderen betalen het vaste bedrag van 40 euro ter plaatse.

Inschrijven kan via

www.a12businessclub.be

Info: 0475 69 76 43 of freddy.michiels@skynet.be

 

 

Webdesign Desk02