Onze website in een nieuwe outfit!

Freddy Michiels
Marketing & Sales
Belangrijk nieuws: onze website in een nieuwe outfit!

Vanaf dinsdag 1 juni 2010 wordt onze website helemaal in een nieuw kleedje gestoken, maar aangepast aan de mogelijkheden van vandaag. Het is vooral de bedoeling om een zeer actieve, dynamische website te creëren waarin de bedrijven actief kunnen participeren, ook door hun infomatie op deze website te plaatsen. Zet deze website bij uw favorieten en raadpleeg hem elke dag om op de hoogte te zijn van wat er in de ondernemingswereld allemaal gebeurt. Wees er altijd als eerste bij om gebruik te maken van de kennis die deze website u aanbiedt.

Vanaf 1 juni 2010 is deze website totaal vernieuwd en aangepast aan de noden van deze tijd. Dat wil zeggen: een actieve, dynamische website die u informeert over alles wat voor een kmo belangrijk is maar waaraan ieder bedrijf kan meewerken. Deze interactieve website laat toe dat bedrijven zelf (nadat ze zich geregistreerd hebben) informatie kunnen op deze website plaatsen. Deze nieuwe website maakt gebruik van de modernste en meest doeltreffende middelen om maximaal voordeel te halen uit de vele mogelijkheden. Het is een virtuele gemeenschap, een online community, de plaats waar discussies plaatsvinden, waar kennis wordt opgebouwd en waar mensen met gemeenschappelijke interesses elkaar kunnen ontmoeten.

Het belang van online community neemt in het dagelijks leven alsmaar toe, ook binnen de kmo-wereld is dit fenomeen niet langer te stuiten. Het is tenslotte een moderne manier van netwerking, van contacten leggen. Als gespecialiseerd economisch blad heeft kmo-insider besloten het voortouw te nemen in deze nuttige evolutie. Zo geven wij alle bedrijven de gelegenheid mee te bouwen aan hun toekomst.

Kennis is macht

Het wordt met de dag belangrijker om zoveel mogelijk op de hoogte te zijn. Geen enkele kmo is nog in staat om alle nieuwigheden die op ons afkomen, op de voet te volgen. De redactie van kmo-insider doet dit in uw plaats. Wij verzamelen alle nieuwe richtlijnen, decreten, wetsvoorstellen, fiscale en sociale ruggensteunen, alle mogelijke tips om efficiënter te ondernemen. U vindt deze informatie allemaal gratis ter beschikking op de website van kmo-insider. Deze website maakt gebruik één van de modernste zoekmachines in de markt: SOLR.

Maar er is meer. Iedereen kan zijn steentje bijdragen en zijn persoonlijke mededelingen op deze website plaatsen. Wij geven alle kmo’s de gelegenheid om voor de microfoon te staan en hun boodschap uit te schallen. Er zijn vele zaken gratis beschikbaar (na registratie), zoals persberichten plaatsen, agendapunten bekend maken, nieuwigheden aankondigen, vragen en antwoorden bekend maken, een vraag voorleggen aan de community enz. Zelfs foto’s van uw evenementen kunnen op deze website geplaatst worden.

Wat moet u doen?

Om maximaal voordeel te halen uit de inhoud van deze website, volstaat het u kosteloos te registreren op www.kmo-insider.biz. Zo kunt u op elk ogenblik van de dag uw voordeel halen uit de archieven die wij u ter beschikking stellen. Het is ook mogelijk om nog een stapje verder te gaan. Wij bieden kmo’s een aantal mogelijkheden aan (onder de vorm van pakketten) die u toelaten van uw bedrijf zichtbaar te maken binnen de community.

Tijdens de B2B-Days nodigen wij u uit om een demonstratie bij te wonen op onze stand A116. U zult aangenaam verrast zijn van de mogelijkheden die wij u bieden. 

Webdesign Desk02