Prijs Ondernemen van Voka Kempen voor Glacio/IJsboerke

Nicole Verstrepen
Proficiat
Glacio-IJsboerke - Winnaar Prijs Ondernemen (1024x683).jpg(image/jpeg)

De 28ste Prijs Ondernemen van Voka Kempen is vrijdagavond naar Glacio/IJsboerke uit Beerse en Tielen gegaan. De bijhorende award werd aan Peter Janssen en Werner Van Springel overhandigd door voorzitter Ronny Van Broekhoven. Voor het eerste werd ook een Publieksprijs uitgereikt. Die was na een nek aan nek race voor Garage Peeters uit Herentals.

Met de prijs ondernemen wil Voka Kempen bedrijven aanmoedigen die bijdragen tot de sociaal-economische welvaart van de regio. Voka Kempen bestaat uit vijf Lokale Ondernemersnetwerken. Uit de winnaars van de vijf LON-awards kiest een professionele jury de uiteindelijke winnaar van de Prijs Ondernemen. De LON-awards gingen dit jaar naar Special Fruit, Glacio/IJsboerke, Tanktransport Peeters, Thys Group en Garage Peeters.

“Producent van ijs en ijspralines Glacio/IJsboerke staat voor een verhaal van groei, maar vooral ook van financiële stabiliteit. Het bedrijf is daarnaast ook goed voor indrukwekkende innovaties en ontwikkelingen in eigen beheer. Èn zonder Glacio en zaakvoerders Peter Janssen en Werner Van Springel zou IJsboerke – toch een Kempens monument - vandaag niet meer bestaan”, vertelt juryvoorzitter Betty Vervoort.

“We konden deze uitdagingen alleen maar zo succesvol aangaan dankzij ons team van goede medewerkers. Deze award is dan ook in de eerste plaats voor hen”, vertellen Peter Janssen en Werner Van Springel van Glacio/IJsboerke.

Webdesign Desk02