Sage: Verhoog uw logistieke prestaties samen met een expert …

Redactie
Haven, Transport & Logistiek

Als logistieke dienstverlener, transportbedrijf of distributeur, is uw logistieke prestaties afhankelijk van de mate waarin u uw transport- en opslagactiviteiten onder controle heeft.

Uw doelstellingen: een efficiëntere opslag, snellere leveringen en zorgen voor tevreden klanten. En dit alles, door optimaal te profiteren van uw beschikbare opslagcapaciteit. Door het inzetten van een betrouwbare, efficiënte en duurzame beheeroplossing kan u uw concurrentievermogen naar een nog hoger niveau tillen.

Dankzij beheeroplossingen die de samenwerking binnen uw bedrijf en met uw klanten stimuleren, grijpt Sage in op de basisprocessen in uw organisatie, van  transport en opslag tot douaneformaliteiten. Sage WAREHOUSING biedt een geïntegreerde en wereldwijde beheeroplossing voor uw logistiek en magazijnbeheer: beheer van de stockbewegingen, opslag, verzendingen, voorbereidingen, optimalisering van het magazijn, communicatie en facturatie.
Multi-producten, multi-opslagtypes (rekken, massa, perrons…), multi-magazijnen, multi-houders,… de oplossing van Sage voor het beheren van uw opslag kan in vele sectoren worden aangewend: van de levensmiddelenindustrie tot de industriële en farmaceutische sector, het transport van gevaarlijke stoffen, expeditie… Sage WAREHOUSING, gekoppeld aan Sage TRANSPORT, garandeert tijdwinst, kostenvermindering, meerwaarde en een betere klantenservice. Geavanceerde functies als e-opslag, e-bestellingen, EDI en het gebruik van draagbare terminals maken een soepele communicatie mogelijk met klanten, leveranciers en met medewerkers binnen uw eigen organisatie.

Sage 100 Boekhouding, een modulaire oplossing die gemakkelijk te integreren is, laat u toe om uw financiële, commerciële en logistieke processen op een gecontroleerde manier aan te sturen.

Sage garandeert een serviceverlening die nauw aansluit bij haar klanten, van consultancy, telefonische ondersteuning, en hosting tot EDI, projectbeheer en opleidingen.

Meer info op: www.sage.be/transport

Sage in cijfers

  • 30 jaar ervaring in beheersoftware voor bedrijven
  • 6,3 miljoen klanten wereldwijd
  • Meer dan 13.000 werknemers in 26 landen
  • Meer dan 30.000 actieve klanten in België en Luxemburg
  • 40 medewerkers in België
  •   n Belux en Frankrijk meer dan 300 ervaren medewerkers en experts in transport,
Webdesign Desk02