Tips voor de organisatie van uw volgende congres

Redactie
Vergader-, Educatie & Seminariefaciliteiten
Elzenveld 2
Elzenveld

De organisatie van een congres of seminarie start met de zoektocht naar de geschikte locatie – en die moet aan uw hoge verwachten voldoen. Elzenveld Hotel en Seminarie onderwierp onlangs zijn auditorium en loungeruimte aan een grondige renovatie, zodat die perfect inspelen op de wensen van eigentijdse ondernemers.

Reserveer een ruimte die aan uw eisen voldoet

Als gedreven ondernemer mag u hoge eisen stellen aan uw meeting ruimtes. U verwacht flexibele servicemogelijkheden, moderne technologie en een kader waarmee u al uw gasten én uzelf verwent. Daarom vernieuwde Elzenveld Hotel en Seminarie zijn auditorium en richtte het een bijbehorende lounge in.

Krijg antwoord op al uw organisatievragen

We hoeven het u niet te vertellen: bij een congres komt heel wat kijken. Hebt u de geknipte locatie gevonden? Dan wachten de volgende hoofdbrekers. Hoeveel deelnemers kunnen er in de zaal? Biedt u belegde broodjes, een diner of koffie aan? En wat met visuele presentaties of vertalingen? Bij Elzenveld breekt u uw hoofd niet over deze vragen, dat doet het congressecretariaat voor u. Bovendien vindt u er zalen met een indrukwekkende capaciteit en alle technologie om uw seminaries te ondersteunen. In het vernieuwde auditorium ontvangt u tot 217 gasten. En dankzij de vertaalcabines, ledschermen en een regiekamer houdt u de aandacht van alle deelnemers vast. Verslapt de concentratie toch even? Dan is het hoog tijd voor een espressopauze in de Sommézaal. Ideaal om na te praten over dat baanbrekende gespreksonderwerp. Deelvergaderingen laat u dan weer plaatsvinden in een van de tien unieke breakout-ruimtes. Het secretariaat ontfermt zich over de zaalopstelling en een verfrissing.

Kies een goed bereikbare locatie

U weet als ondernemer beter dan wie ook dat bereikbaarheid cruciaal is. Elzenveld Hotel en Seminarie ligt in hartje Antwerpen, waardoor het vlot bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Tegelijk zijn de rust en de botanische tuin opmerkelijke verrassingen. Deelnemers die van ver komen, checken ’s avonds in het hotel in. Elzenveld toverde zijn middeleeuwse gasthuis om tot comfortabele slaapvertrekken.

Info: www.elzenveld.be

Webdesign Desk02