Toekomst van het autorijden wordt onderzocht

Freddy Michiels
Mobiliteit
Goodyear gaat onderzoek doen naar de toekomst van het autorijden en iedereen kan daar aan meewerken.

Goodyear gaat onderzoek doen naar de toekomst van het autorijden en iedereen kan daar aan meewerken.

Het doel van Goodyear is duidelijk:  in kaart brengen hoe de Belgische automobilist denkt dat we in 2014 zuiniger zullen rijden, hoe we ons geruislozer en efficiënter over de weg zullen bewegen en zodoende veiliger van A naar B kunnen komen.

Het onderzoek komt op het juiste ogenblik. Iedereen heeft de mond vol van de immobiliteit die het persoonlijk zowel als zakelijk leven van ons allemaal parten speelt.  Oeverloze discussies over een brug of ene tunnel, besluiteloosheid om problemen aan te pakken, actiecomités die alleen maar de vertraging van oplossingen in de weg staan. Ernstige mensen hebben er de buik van vol. Ze willen oplossingen. Daarom komt dit onderzoek op het juiste ogenblik en hopelijk nemen hieraan zeer veel mensen deel.

Onze lezers krijgen ook de kans, want heel autorijdend België wordt uitgenodigd om via de specifieke website zijn of haar mening te geven in wat het grootste onafhankelijke automobilistenonderzoek ooit belooft te worden.

De resultaten van het onderzoek worden aangeboden aan de toekomstige minister van Verkeer. Bovendien maakt iedere deelnemer kans om ons wegennet eens vanuit een ander perspectief te bekijken tijdens een vlucht in de Goodyear zeppelin.

Info: www.goodyearzeppelin.com

Webdesign Desk02