Al aan bodypainting gedacht om je bedrijf in de verf te zetten?

Bedrijfsevents & Teambuilding
Marquise Model Agency

Leon Volders
Geerdegemdries 55
2800 Mechelen
Tel. +32 15 43 06 63
GSM +32 485 29 24 79
info@marquisemode…
www.marquisemodels.eu

Al aan bodypainting gedacht om je bedrijf in de verf te zetten?

Een event of opendeurdag in het vooruitzicht? Of gewoon een aandachtstrekker nodig? Marquise Model Agency uit Mechelen levert je een model en een bodypainter voor een dag. Maar ook voor een fotoshoot kan je bij hen terecht. “Modellen, fotografen, visagisten en stylisten zijn in pakket of apart te boeken”, vertelt zaakvoerder Leon Volders. “Een handige en betaalbare manier voor kmo’s om een idee te visualiseren of hun bedrijf in de kijker te zetten.

Bodypainting, een unieke publiekstrekker


Leon Volders
: “Onlangs werd een van onze modellen gebodypaint op een beurs. Zo’n 3000 bezoekers kwamen een kijkje nemen en bleven terugkomen om het productieproces te volgen dat ongeveer 6u duurt. Velen van hen namen met hun GSM een foto die ze doorstuurden naar vrienden, anderen filmden het hele gebeuren. Zoveel gratis aandacht is een droom voor elke opdrachtgever. Die bepaalt trouwens mee hoe het model er moet uitzien.

Een model in houtstructuur voor een houtbedrijf of een model als camera voor een fotobeurs, alles is bespreekbaar. Mario, onze bodypainter is de beste in België en de nummer drie van de wereld. Hem voor een dag inhuren, samen met het model kost je 1000 euro (750 euro als het je eerste opdracht bij ons is). Niet veel geld dus, voor zoveel (merk)bekendheid. Recent hebben we ons team versterkt met Jacklyn, die in mei 2010 op World Art Connect op Gran Canaria aanwezig was met de 11 beste bodypainters ter wereld.”

Maatwerk, ook als je budget een klein maatje heeft

Leon Volders
: “We werken altijd op maat, binnen het budget van de klant. Je kan naar ons komen met een idee voor bodypainting, een fotoshoot of een kalender. Maar we kunnen ook alles zelf uitwerken: van het concept, de organisatie, de fotoshoot, de beeldbewerking tot het aanleveren van een PDF in het juiste formaat voor de drukker. We hebben alles in huis om heel breed te werken: de mensen, de studio’s en de ervaring. Marquise is veel meer dan een klassiek modellenbureau.”

Onze modellen krijgen een heel speciale behandeling

Leon Volders: “Wij zorgen goed voor onze modellen. Ze hoeven bij ons geen inschrijvingsgeld te betalen en krijgen een gratis opleiding, oefenshoots en workshops. Hun meter of peter maakt hen wegwijs in de modellenwereld. We hebben zelfs een nuttig handboek geschreven dat hen vooruithelpt. Ook op ons forum kunnen ze ervaringen uitwisselen en krijgen ze toegang tot nieuwsbrieven en artikels met tips en info.

De familiale en vriendschappelijke sfeer is erg belangrijk. Je vindt bij ons geen omhooggevallen karakters of jaloerse types, wel heel professionele persoonlijkheden. Als model moet je immers bij vriestemperaturen in ijskoud water kunnen staan, zonder te klagen. Wij zorgen ervoor dat ze daarop voorbereid zijn. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een vlotte shoot. Karakter en professionaliteit zijn immers zeker zo belangrijk als de juiste looks.

Bij ons hoef je niet 100% aan alle schoonheidsnormen te voldoen. Je kan ook heel mooie benen of een schattig gezichtje hebben als je maar 1m65 bent. Een klein model doet een wagen trouwens veel groter lijken. In ons bestand van 100 totaal verschillende modellen vind je altijd wel wat je zoekt.”

Kaderstuk: 

Speciale kmo-insider actie:

Bij een eerste opdracht krijg je 25 % korting op het hele budget, zowel voor bodypainting, een fotoshoot of de huur van modellen.

Webdesign Desk02