De nieuwjaarsbrief van Raf Van Den Plas, manager van com

Nicole Verstrepen
IT
acom

Boomsesteenweg 524
2020 Antwerpen

T 03 210 92 60
F 03 400 11 51

info@acom.be
www.acom.be

v.l.n.r. : Raf v.l.n.r. Van Den Plas, Steven Woestenborghs en Philip De Schutter

"IT is geen kost, maar een strategische meerwaarde om beter te presteren."

"Acom bestaat in 2014 precies 25 jaar. Dat is dus al een heel tijdje en ik zou mijn collega-zaakvoerders en de lezers van kmo-insider dan ook graag toewensen dat ze even enthousiast mogen blijven werken en de passie mogen blijven hebben om hun talenten in te zetten en hun klanten bij te staan zodat deze zichzelf overstijgen. Dat is immers de missie van Acom: onze klanten helpen om beter te presteren dan ze verwacht hadden.

Dan doen we door een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten. Wanneer ondernemers ons hun vertrouwen schenken, zullen we bewijzen dat de IT-oplossingen die we aanbieden hun business helpen groeien. IT is geen kost, maar een strategische meerwaarde om beter te presteren dan de concullega's. IT is een kans om boven te massa uit te steken. Acom begeleidt je daarin.

Ons team is het voorbije jaar stevig uitgebreid tot 25 werknemers. Voor elke uitdaging op IT-vlak hebben we de gepaste gespecialiseerde experten in huis. In 2014 verwachten we verder te groeien en zal Acom nog nieuwe mensen aanwerven. Collega-zaakvoerders die ook nieuwe medewerkers in dienst willen nemen in dit nieuwe jaar wens ik van harte toe dat zij de mensen vinden die goed passen in het team.

Uiteraard gaan we ons zilveren jubileum dit jaar uitgebreid in de verf zetten en vieren. Er zullen het hele jaar door acties en activiteiten georganiseerd worden. Wat precies, dat verklap ik nog niet, maar ik kan de lezers van kmo-insider aanraden om ons te volgen op de sociale media. We worden in 2014 erg actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en natuurlijk ook op onze eigen website. Het belooft de moeite te worden!" (NV)

Acom biedt IT-infrastructuur en softwareoplossingen voor kmo's aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van de IT-omgeving. In 2011 nam Acom het bedrijf Selfnet over, dat software ontwikkelt en integreert. (NV)

Kaderstuk: 

"Ik wens iedereen in 2014 een geslaagde lange termijn business relatie."

Webdesign Desk02