Hoe inbraakveilig is uw pand?

Security & Safety
Meta Safe

Dirk Wybou, zaakvoerder
Boomsesteenweg 506 - 2610 Wilrijk

Tel. 0800 96 228 (gratis) - 03 740 52 66 -Fax 03 740 52 62
Dirk@metasafe.be - www.metasafe.be

Dirk Wybou: “De meeste mensen denken pas aan preventief beveiligen NA een inbraak.”

“Doe aan preventieve inbraakbeveiliging voor het te laat is, want voorkomen is beter dan genezen”, luidt de boodschap van Dirk Wybou, zaakvoerder van Metasafe. Al 11 jaar plaatsen ze inbraakveilige systemen in woningen en sinds kort ook in bedrijfspanden. Metasafe voert gratis veiligheidsstudies uit en werkt de zwakke punten van een pand ook effectief weg met inbraakveilige producten.

Preventief beveiligen, ontmoedigt inbrekers.

Dirk Wybou: “Goede beveiliging gaat veel verder dan een alarminstallatie. Wij vullen de alarmsystemen aan. Een alarm gaat af wanneer een dief binnenkomt, tenminste als het aanstaat. Vaak wordt er veel te laat op gereageerd. Onze systemen zorgen ervoor dat er niet ingebroken wordt. Wij bouwen voldoende hindernissen in, zodat een inbreker de klus niet ziet zitten. Ramen maken we koevoetbestendig met speciale raamblokken, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Met onze inbraakvrije cylindersloten verstevigen we deuren van oude én nieuwe panden. Indien nodig, maken wij de bestaande deuren inbraakveilig door het plaatsen van een lockset. Want zelfs de sloten van splinternieuwe ramen en deuren zijn niet altijd van de beste kwaliteit.” 

Inbraakpreventie is voor 122,5% fiscaal aftrekbaar.

“Als bedrijf kan je meer aftrekken, dan dat de technische preventie je kost. Particulieren kunnen tot 690 euro inbrengen in hun personenbelasting. Meer en meer verzekeringen beginnen ook te eisen dat bedrijven aan inbraakpreventie doen. Voor een onderneming is het trouwens een ramp wanneer er belangrijke data verdwijnen. Om nog maar te zwijgen over de rompslomp die een inbraak met zich meebrengt. Technische preventie is dus zeker de investering waard.”

Kaderstuk: 

 

Technische inbraakpreventie in 3 stappen:

1. Gratis veiligheidsstudie met tips, door een veiligheidsadviseur

2. Bespreking van het beveiligingsvoorstel,  de producten en de aanpak

3. Professionele plaatsing en afwerking

van maatwerk tegen een vaste prijs, 

met een garantie van 10 jaar op

alle geleverde en geplaatste goederen.

Webdesign Desk02