Kom origineel uit de hoek: organiseer als eerste iets in het prestigieuze nieuwbouwproject van ALM

Vergader-, Educatie & Seminariefaciliteiten
ALM

Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

T 03 280 45 11
F 03 280 45 16

info@almantwerpen.be
www.almantwerpen.be

Het vergader- en communicatiecentrum ALM in Berchem wordt dit jaar omgebouwd tot vergader- en eventcentrum. Voor de complete renovatie van de 19 vergaderzalen, het tuinontwerp en de bouw van de multifunctionele zaal met uniek dakterras tekende het architectenbureau Crepain-Binst. In dit bijzondere kader, uitgerust met hightech materialen, kan je vanaf januari 2011 elk bedrijfs- of privé event organiseren. Boeken is nu al mogelijk.

Al onze troeven krijgen een exclusieve verpakking

Luc Allaerts (directeur ALM): “Sinds 1999 zijn we gespecialiseerd in de verhuur van onze accommodatie voor opleidingen, feestjes, vergaderingen, teambuilding,... van 6 tot 180 personen. Wij verhuren niet alleen ruimtes, maar organiseren ook alles tot in de puntjes. Onze service is onberispelijk. Daarvoor staan we bekend en die troef zullen we blijven uitspelen. Ook onze vaste cateraar ‘ISS Catering’, het vroegere ‘Party&Dinner’, werkt volledig op maat van onze klanten. Alles is uitstekend verzorgd: van een eenvoudige lunch tot een VIP-dinner.”

Een splinternieuwe zaal in theaterstijl met een mobiel podium

Luc: “In Antwerpen is behoefte aan ruimtes voor 200 tot 400 personen. Vandaar ons nieuwbouwproject met een prestigieuze zaal voor 400 personen. De strakke, betonnen constructie wordt 8 meter hoog en krijgt een buitenschil van transparant glas. Een heel aparte look & feel dus. De zaal is multifunctioneel, zowel geschikt voor privéfeesten als voor grote bedrijfsevenementen. Al onze zalen worden trouwens uitgerust met de nieuwste technologie qua luidsprekers, schermen, lichtbruggen,... De audiovisuele technieken zorgen ervoor dat je vanuit de verschillende zalen op een scherm kan volgen wat er in de grote zaal gebeurt. Er komt ook een ondergrondse privéparking bij voor 96 wagens, met 6 parkeerplaatsen voor elektrische wagens. Een unicum in Antwerpen. Voor de deur zijn er nog eens 150 gratis parkeerplaatsen. Handig, net als onze ligging vlakbij de ring.”

Nieuwe cateringruimte met bar/resto, dakterras en tuin

Luc: “Onze catering wordt gecentraliseerd in één ruimte. Vanaf januari 2011 kan  iedereen hier komen lunchen of een groen dakterrasje doen in onze gezellige bar/resto. Op feestdagen organiseren we zelf brunches waarvoor iedereen kan inschrijven. Onze nieuwe accommodatie is zelfs geschikt voor recepties tot 1100 personen. Het originele kader leent zich daar perfect toe. Rond de oude bomen wordt een nieuwe tuin gecreëerd met zoveel mogelijk groen, zodat ook die kan gebruikt worden voor activiteiten.”

Aparte architectuur van Crepain-Binst

Luc: “Het architectenbureau Crepain-Binst staat bekend om zijn originele vormgeving en dat zal hier niet anders zijn. Om het bestaande gebouw met het nieuwe te verbinden, komt er een langwerpige doorloop dwars door de twee gebouwen. Een opvallende constructie die onze hoofdingang er doet uitspringen. Daarnaast krijgen het gelijkvloers en de eerste verdieping hetzelfde moderne kleedje als de nieuwbouw. Van 18 juni tot 31 oktober vinden de meest ingrijpende werken plaats en verhuren we niet. Boeken kan ondertussen wel, tegen zeer interessante voorwaarden trouwens.”

Kaderstuk: 

Open Wervendag op  30 mei: iedereen welkom!

Speciale promotie: Plant u een groots evenement in 2011? Boek vóór 31 oktober 2010 onze multifunctionele eventruimte en win een gratis overnachting voor 2 personen in een Antwerps hotel.

Webdesign Desk02