Nieuw in Antwerpen: alle bouwmaterialen onder één dak

Facility Management
Deschacht Plastics

Langlaarsteenweg 168
2630 AARTSELAAR
T +32(0)3 870 69 69
F +32(0)3 870 69 67
aartselaar@descha…
www.deschachtplastics.be

Jo Verfaellie: “Underpromise and overdeliver is mijn leuze. Bezorg je klanten de beste service, maar beloof niets dat je niet kan waarmaken.”

Deschacht Plastics is een naam die iedereen kent in Oost- en West-Vlaanderen.  Al 40 jaar specialist in kunststoffen voor alle segmenten van de bouw. Hun ambitie is om dezelfde naamsbekendheid te verwerven in het Antwerpse. Daarom openden ze in juni 2009 een makkelijk bereikbaar depot langs de A12. Gedelegeerd bestuurder Jo Verfaellie vertelt ons alles over zijn filosofie.

One-stop-shop: vandaag bestellen, morgen leveren

“We hebben meer dan 15 000 artikelen in voorraad in ons Antwerps depot, echt alle materiaal voor de verschillende divisies van de bouw. Je hoeft dus maar op één adres te zijn en dat bespaart je heel wat tijd. Je kan alles zelf afhalen of we leveren gratis op de werf in heel België. Zelfs als klanten pas in de namiddag hun bestelling doorgeven, zorgen wij ervoor dat hun materiaal om 6u ‘s ochtends op de werf staat. Zo hebben we eens een stuk, dat ontbrak bij levering, laten ophalen door een taxi in Duitsland. 1200 km was het traject, maar de volgende ochtend kon de werf wel afgewerkt worden. De aannemer was opgelucht en hoefde er niks voor te betalen. Zoiets schept een band.”

In de 5 divisies willen we echt dé specialist zijn.

“Niet alleen supersnel leveren is onze prioriteit, maar ook supersnel inspelen op de veranderingen in de markt. Door voortdurend innovatieve producten en nieuwe technologieën te ontdekken, buitenlandse producten exclusief te verdelen, de vinger aan de pols te houden van wat er leeft in de sector en een zeer ruim assortiment aan te bieden, willen we dé specialist zijn in de 5 divisies van de bouw.”

1.    Riolering en Afvoer

 “We hebben een volledig gamma in PVC, PP, PE voor de wegenbouwer, grondwerker, aannemer,... Daarnaast bieden we gietijzer en buffer- en infiltratiebekkens aan. We beschikken ook over een eigen studiedienst die meetstaten berekent.”

2.    Isolatie

 “In 2007 werden we uitgeroepen tot isolatiespecialist van Isover, een mooie beloning voor ons harde werk. Alle mogelijke spouwisolatie en isolaties voor vlak en hellend dak hebben we in stock. Het aanbod isolatieproducten is nu tien keer zo groot als vroeger, enorm geëvolueerd en veel milieuvriendelijker. Dankzij de overheidspremies is isoleren quasi gratis geworden. Op de KWB info-avonden over ‘samen isolatiemateriaal aankopen’, informeren wij de mensen hierover.”

      Dak

In ons eigen plooicenter voor zink en koper kunnen alle dakgoten op maat gemaakt worden. Handig bij renovaties, want door scheve muren passen bestaande goten vaak niet.”

3.    Verpakkingsfolies

 “Elk bedrijf heeft weleens plastiek nodig, daarom bieden wij ook alle soorten plastiek op rol aan, om palletten te verpakken, oppervlakken af te dekken,...”

4.    Bouwspecialiteiten

 “Alles wat je nodig hebt op de werf, is onmiddellijk verkrijgbaar. Flexibiliteit is voor ons immers even belangrijk als voor onze klanten.”

Ons bedrijf decentraliseren, is een bewuste keuze.

“Files zijn vandaag een groot probleem. Om snel te kunnen leveren, kan je dus maar beter dichtbij de werf zitten. Daarom decentraliseren we ons bedrijf. We hebben intussen al 5  filialen, om de 35 km één. Zo kunnen we iedereen snel bedienen en behouden we een persoonlijk contact met onze klanten, ondanks onze groei.”

Webdesign Desk02