Op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten voor 2013?

Nicole Verstrepen
Vergader-, Educatie & Seminariefaciliteiten
inside Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

Bredabaan 31- 2930 Brasschaat
T 03 640 35 70 - info@peerdsbos.pr…

www.peerdsbos.be.

079
Boma - Recodin 012
SportPP0070.jpg

Dan is het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat misschien wel iets voor jou! Het centrum biedt kmo’s niet alleen een goed uitgeruste accommodatie voor vergaderingen en events, maar organiseert ook zelf teambuildingsactiviteiten. Al dan niet met aangepaste catering. Je kunt daarbij opteren voor één van de uitgewerkte teambuildingspakketten voor bedrijven of zelf een pakket samenstellen. “Er zijn aangepaste activiteiten voor sportieve mensen, maar ook voor mensen die minder sportief zijn aangelegd”, vertelt Nathalie De Roeck, diensthoofd sportinfrastructuur.

Paketten op maat

Het pakket "Body and mind" bijvoorbeeld bestaat uit een aantal doe- en denkspelen. Deze zijn toegankelijk voor iedereen en steeds met een hoog fungehalte. Nathalie De Roeck: "In dit programma vinden zowel doeners als doordenkers hun gading met een aanbod van breinbrekers zoals tangrams, spaghetti ropes, brainsnacks en teambuildingsactiviteiten. Hierbij komt het vooral aan op samenwerken, vertrouwen en handigheid."

Kies je voor het "Trap en teamfun" pakket, dan gidst de monitor van het sportcentrum je met de kickbike door het Peerdsbos. Nathalie De Roeck: "Nadien gaan de groepen in competitie met elkaar in allerhande samenwerkingsproeven en zien we welk team de beste Robin Hood in huis heeft." Met het pakket "Highlandgames" wanen de deelnemers zich in Schotland. De activiteiten zijn geschikt voor zowel sportievelingen als voor minder sportieve mensen: Hongaars aardappelwerpen, skittels en hoefijzerwerpen, stronkstoten,...

Alle troeven voor in- en outdoor

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos zou geen sportcentrum zijn, mocht je er ook niet kunnen kiezen uit een uitgebreid sportaanbod. Nathalie De Roeck: "In de indoor sporthal kun je terecht voor volleybal, basketbal, zaalvoetbal,... en daar staat ook een zeven meter hoge klimmuur. Dans- en gevechtssporten kan je in de omnisportzaal beoefenen. Outdoor zijn er het kunstgras voetbalveld, de zes tennisvelden, het uitdagend hoogteparcours, en ook het Peerdsbos zelf heeft tal van mogelijkheden om te wandelen, te joggen, te fietsen,..." Wil je je activiteiten omkaderen met catering? Dat kan. Een koud of warm buffet, een pastabuffet, een barbecue, een paella,...noem het op en het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos staat tot je dienst.

Moderne accommodatie

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos onderging twee jaar geleden een grondige renovatie en voldoet aan alle vereisten voor het organiseren van incentives, vergaderingen, seminaries, lezingen, recepties, feestjes,... Nathalie De Roeck: "Onze polyvalente zaal biedt in klasopstelling plaats aan dertig mensen, in zitopstelling aan zestig mensen en staand aan honderd mensen. Alle hedendaagse multimediatools, zoals een beamer, draadloos internet en een geluidsinstallatie zijn aanwezig. Bovendien is de accommodatie aangepast voor personen met een handicap of voor mensen die moeilijk te been zijn."

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos is gelegen in het groen, op nauwelijks enkele honderden meters van de E19. Er is een grote parking aanwezig. Voor activiteiten met enkele honderden deelnemers kun je eventueel ook gebruik maken van de parking van de nabijgelegen Carrefour. Als bedrijf kun je dan eigen shuttlebusjes inlassen naar het sportcentrum.

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos maakt deel uit van het Autonoom Provinciebedrijf Sport van de provincie Antwerpen. (NV)

 

Testimonial: 

“Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsevent vind je in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos: een brede waaier aan sportieve in- en outdooractiviteiten, vlot bereikbaar en dat allemaal in een groene omgeving. Ideaal voor jong en oud.”

Stijn Wildiers, BOMA nv

Kaderstuk: 

EXCLUSIEF VOOR DE LEZERS VAN KMO-INSIDER:

 

Boek voor 31 januari 2013 als bedrijf een teamactiviteit

in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos en

krijg een unieke eenmalige korting van 15% op je factuur.

 

Actiecode: KMO-Peerdsbos

Webdesign Desk02