Qlick verandert Kapellen in Wonderland

Ingrid Rutten (Qlick)
Opleidingen & Coaching
14 november, 2017

Op 26 oktober toverde het trainings-en coachingbedrijf Qlick hun locatie om naar een waar Wonderland. Ze vierden op deze datum hun 10-jarig bestaan en bliezen tegelijkertijd een frisse wind door het bedrijf met de lancering van een nieuwe look en hun boek 'Word je eigen leider'.

De tiende verjaardag van het coachingbedrijf Qlick, werd in heuse Wonderland-stijl gevierd. Na de ontvangst met high tea, verschafte een magische sleutel toegang tot verschillende workshops. Impressies van coaching, advies, team stimuleren, herbronningsreizen en omgaan met afscheid, gaven (een deel van) het Qlick-aanbod op een originele manier weer. De lancering van de Engelse versie van hun nieuwste boek 'Word je eigen leider', maakte de magie compleet.

Een pakkende speech van oprichters Chantal Smedts en Anneliese Monden trok het avondfeest op gang. Ze blikten terug op het ontstaan van hun samenwerking en de evolutie van hun bedrijf. De recente naamsverandering van Qlickcoaching naar Qlick is meteen het startschot voor de verdere groei waarbij ook het internationale aspect een belangrijke rol zal spelen.

Wonderland staat symbool voor de Qlick approach: met verwondering en een open geest naar het heden kijken om van daaruit de gewenste toekomst te visualiseren. Qlick staat voor inspiratie, creativiteit en een krachtige aanpak! De samenwerking tussen Anneliese en Chantal startte tien jaar geleden met een eerste coachingboek (Word wie je echt wil zijn) en groeide snel uit tot een volwaardig bedrijf, gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en personen in hun eigen ontwikkelingsproces. Qlick biedt zowel individuele coachingtrajecten aan, trainingen in groep en consultancy of supervisie.

Webdesign Desk02