Campagne Muurtuin.be: Ben jij ook een groentje?

Kenneth De Decker (Media Mirror)
Persbericht
Campagne Muurtuin.be: Ben jij ook een groentje?

Geef ons een muur en we doen de rest!
Muurtuin.be is gestart met zijn campagne via het netwerk van Media Mirror België. Dit bedrijf is geen groentje in de markt en is reeds jaren gespecialiseerd in de wereld van verticaal groen.

Oprichter en bezieler Teun woont zelf in het hart van Antwerpen en merkte op dat hij geen mogelijkheid had om een traditionele tuin in te richten. Weliswaar had hij een hoge, verticale muur ter beschikking. Daar is de basis gelegd voor Muurtuin.be.

Muurtuin.be werkt voor particulieren, bedrijven en overheid. Het concept is zo populair dat ze ook een muurtuin maken voor het interieur. Daarmee wordt ook de eerste golf van de campagne gestart: een inspirerend interieur met een prachtige, groene muurtuin op de achtergrond.

Onbekend is onbemind, het is voor velen onbekend terrein om af te stappen van een traditionele tuininrichting. We zijn gestart met een teasende onliner (Ben jij ook een groentje?), waar we de bezoekers uitdagen: Geef ons een muur en we doen de rest!

Deze maand zijn ze te bewonderen in TC Wingfield en Hockeyclub Taxandria. Meer info of inspiratie nodig? Surf dan zeker naar de website www.muurtuin.be.

Bekijk het volledige artikel op onze website

Webdesign Desk02