Dries Jaspers versterkt commercieel management Alphabet Belgium

Tine Lambrechts
Persbericht

Aartselaar, 28 augustus 2017 – Alphabet Belgium versterkt haar commercieel management team. Dries Jaspers bekleedt voortaan de functie van Sales Manager Strategic Accounts.

Dries Jaspers is in de functie van Sales Manager Strategic Accounts verantwoordelijk voor klanten met een vlootgrootte van meer dan 150 wagens. Dries was reeds 10 jaar werkzaam bij Bpost, onder meer als Sales Manager.

"Alphabet is een bedrijf dat voortdurend inspeelt op de veranderende mobiliteitsbehoeften van haar klanten," aldus Dries Jaspers. "Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn functie mee te denken hoe we binnen deze veranderingen onze klanten optimaal kunnen adviseren en onze klanttevredenheid continu kunnen blijven verbeteren."

Over Alphabet

Als één van de marktleiders voor zakelijke mobiliteit in Europa helpt Alphabet bedrijven om hun wagenpark op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Alphabet werd in 1997 opgericht als een divisie van BMW Group en heeft sindsdien een brede kennis verworven op het gebied van internationaal wagenparkbeheer en operationele leasing. De uitgebreide dienstverlening omvat zowel advies als financiering. Om aan de specifieke eisen van bedrijven te voldoen, zijn Alphabets zakelijke mobiliteitsoplossingen op maat gemaakt.

Met een portefeuille van 650.000 voertuigen van alle merken in 19 landen is de organisatie één van de vier belangrijkste spelers op de markt. In België beheert Alphabet vandaag 50.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 3.

Met haar expertise en technologie loopt Alphabet voorop op het gebied van Advanced Mobility Solutions: AlphaElectric biedt bedrijven uitgebreide eMobility-oplossingen, terwijl AlphaCity een kostenbesparende Corporate Car Sharing regeling biedt en AlphaFlex bedrijven toelaat om een mobiliteitsbudget te integreren.

Meer informatie vindt u op www.alphabet.be.

Contact

Voor meer informatie kan u contact opnemen met: Gerry Van Aken, Persrelaties, Alphabet Belgium +32 (0)477 239 809, gerry.van-aken@alphabet.be.

Webdesign Desk02