FARO® introduceert CAM2 2018 3D meetsoftware platform

Insticom
Persbericht
FARO Control Station WorkFlow

Eerste en enige meetsoftware geoptimaliseerd voor FARO producten

FARO®, de wereldwijd toonaangevende leverancier van 3D-meet- en imagingoplossingen voor productieomgevingen, productontwerp en 3D-machine-vision-toepassingen, kondigt de release aan van het FARO CAM2 2018 softwareplatform, specifiek ontwikkeld om gebruikers in staat te stellen om de hoogste waarde en het beste prestatieniveau te realiseren met alle FARO metrologieproducten in de branches automotive, lucht- & ruimtevaart, machines en metaalproductie (www.faro.com/cam2). CAM2 2018 verbetert de ervaring van de eindgebruiker door een naadloze integratie met FARO draagbare coördinatenmeetmachine-producten, een geavanceerde gebruikersinterface die de meeste inspectie-activiteiten stroomlijnt en vereenvoudigt en nieuwe rapportagedashboards voor praktisch toepasbare informatievoorziening met een korte doorlooptijd.

Geoptimaliseerde waarde van FARO hardware
CAM2 2018 is een hecht geïntegreerd softwareplatform voor de hele portfolio van FARO meetproducten op basis van de uitgebreide feedback van zowel onze klanten van eerdere generaties CAM2 en andere metrologie softwareplatforms van derde partijen. Zo wordt verzekerd dat onze klanten alle aspecten/functies van FARO hardware ten volle kunnen benutten, nu en in de toekomst, door updates naar de meest recente softwareversies en patches. Bovendien worden zowel de software als de hardware ondersteund door de toonaangevende FARO klantenserviceorganisatie naast de uitgebreide online zelfhulp FARO® Knowledge Base (https://knowledge.faro.com/).

Verbeterde kwaliteitscontrole door Repeat Part Management
CAM2 2018 bevat nu Repeat Part Management (RPM)-functionaliteit voor eenvoudige productie-implementatie en minimale training. Deze slimme tool maakt het eenmalig ontwikkelen van een specifiek inspectieproces mogelijk, dat vervolgens door iedereen op de werkvloer kan worden herhaald en uitgevoerd. Dit zorgt voor efficiënt, consistent toezicht en kwaliteitscontrole van inspectieroutines zonder dat er hoog opgeleide metrologieprofessionals nodig zijn om het proces uit te voeren en beheersen.

Versneld bruikbaar inzicht
CAM2 2018 heeft geïntegreerde op internet gebaseerde dashboardrapportage waarmee realtime inspectieresultaten en inzichtelijke trendanalyses worden geboden in een gebruiksvriendelijke set aanpasbare visuele rapporten. De informatie uit het RPM Control Center kan in de hele organisatie in realtime worden gedeeld en maakt het mogelijk om indien nodig sneller correctieve actie te ondernemen.

"Als aanbieder van full service, zeer nauwkeurige draagbare coördinatenmeetoplossingen, kunnen we grote waarde bieden aan onze klanten," verklaarde Pete Edmonds, Vice President, Factory Metrology. "Met dat doel richten we ons er bij de ontwikkeling van ons platform op dat onze software onze klanten in staat stelt om de volledige operationele mogelijkheden van hun FARO hardware te benutten, van het meten van kleine tot grote volumes. CAM2 2018 is een verdere ontwikkeling van onze strategische richting om sterk parallelle hardware- en software-portfolio's te bieden."

Webdesign Desk02