Hapbit ontpopt op 9 november: Nieuw polyvalent hoofdkantoor opent de deuren in Merksem

Tine Lambrechts
Persbericht

Hapbit, de IT-provider die in 2005 als eenmanszaak startte onder de naam DRAC, is volwassen geworden. Op 12 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een gevestigde waarde voor kwalitatieve IT-gerelateerde diensten, voor zelfstandigen, KMO's en multinationals. Op donderdag 9 november volgt de logische next step: de opening van een nieuw hoofdkantoor. In Merksem, want daar ligt nog steeds het hart van Stephan Van den Eynde, die ene man waarmee alles begon.

Dankzij beproefde werkmethoden, gecombineerd met flexibele oplossingen en inventieve medewerkers met een passie voor het vak, kon Hapbit uitgroeien tot een stevige KMO. Momenteel telt het bedrijf een veertigtal medewerkers, maar het objectief is te groeien naar 100+ mensen in de komende 2 boekjaren. Ook op vlak van werkgelegenheid een belangrijke speler dus. Hapbit kan met grote internationale klanten en een uitgebreid gamma aan lokale KMO's dan ook een bijzonder arsenaal aan referenties voorleggen.

Merksemse grond

Wat ooit begon in de woning van Van den Eynde aan 'het Dokske' is nu dus een bruisende KMO geworden. De nieuwe kantoren zijn een antwoord op de vraag naar flexibele en innoverende oplossingen en tevens het bewijs van Hapbit's groei en succes. "We hebben bewust gekozen voor Merksem," legt Stephan Van den Eynde, CEO van Hapbit uit. "De liefde voor Merksem is te groot om elders te willen vestigen. Bovendien is de locatie een perfecte weergave van de waarden en normen die we met Hapbit willen uitdragen. Ook is ze vlot bereikbaar via de autosnelweg en het openbaar vervoer."

De opening van het nieuwe gebouw gaat gepaard met een groot feest: meteen een bedanking aan iedereen die zijn of haar steentje bijdroeg aan het succesverhaal. Van den Eynde onderstreept dat de groei van het bedrijf in de eerste plaats te danken is aan alle enthousiaste medewerkers, de trouwe klanten en de meedenkende leveranciers.

Vanaf 18u wachten een schare aan klanten, leveranciers en vooral ook alle medewerkers de gasten op om samen de officiële opening van de nieuwe stek te vieren. Niet zomaar een receptie: Hapbit werkte een tof concept uit om de 'Happy Business IT'-feeling over te brengen op haar meevierders, onder wie zeker ook de buurtbewoners. "We willen tonen wat het voor ons betekent om te ondernemen in Antwerpen," laat een trotse Stephan Van den Eynde nog weten.

Ook de stad Antwerpen is blij met een speler als Hapbit die haar wortels dieper graaft in Merksemse grond. Hapbit zorgt voor een positieve vibe in de ondergewaardeerde buurt en bij uitbreiding in het district en brengt op deze manier Merksem graag positief in het nieuws. Een afvaardiging van het Antwerpse schepencollege komt persoonlijk de felicitaties overmaken tijdens een kort officieel moment om 19u.

Praktisch

Voor meer informatie en inschrijving mail naar events@hapbit.be.

Inschrijven kan ook via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hapbit-believe-in-it-37801942628?ref=enivtefor001&invite=MTI4NzQxODgvY2Fyb2x5bkBtaW5keW91cnd
vcmRzLmJlLzA3D&utm_source=eb_email&utm_medium=email&
utm_campaign=inviteformalv2&ref=enivtefor001&utm_term=attend

Adres: Eugeen Meeusstraat 75.

Tijdstip: Donderdag 9 november vanaf 18u.

Informatie voor de pers bij Office Manager Chris Boenders op chris.boenders@hapbit.be of 03 290.71.45.

Webdesign Desk02