Leisure & arrangementen

Persbericht

Antwerpen, dat is de Schelde, een bolleke Keuning, een frietje, een koninklijke zoo en veel meer. De ontdekking van deze geneugten van 't stad begint bij Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen. Voor de leisure markt heeft het team leuke arrangementen uitgewerkt, om een verblijf supertof te maken. Boek je zo'n arrangement, dan regelt Lindner Hotel & City Lounge alles voor je, inclusief tickets voor de bijhorende uitstapjes. De belangrijkste bezienswaardigheden van Antwerpen liggen op een boogscheut. Te voet of met een fietsje van het Velo-station ben je er zo.

Amai-arrangement voor de levensgenieter

Zo is er het 'Amai-arrangement' voor 2 personen inclusief ontbijt en 5 verrassingen per persoon, namelijk vouchers voor de levensgenieter. Daarmee heb je recht op een wafel in de stad, een diamond drink (glaasje bubbels met diamantje onderaan in glas), een zakje friet, een bolleke Koninck en een zakje chocolade.

Comics station & Zoo met de kids

In het aanbod vind je ook het Comics Station arrangement. Dan kan je je ontspannen verblijf in Lindner Hotel & City Lounge combineren met een bezoek aan het nieuwe indoor pretpark rond populaire Belgische stripfiguren in het station naast het hotel. Verwacht je aan 6.200 m² om strips te beleven, meer dan 60 attracties en de hoogste indoor glijbaan ter wereld.

Of misschien houden jij en je kids wel van de zoo? Boek dan zeker een Zoo-arrangement. Amusement verzekerd voor jong en oud, want de Antwerpse zoo is net zoals Lindner Hotel & City Lounge een pareltje. 's Avonds kan je na een drukke dag ontspannen in restaurant Arivé en hotelbar Apéro.

This is Antwerp, enjoy!

Voor info en reservatie: ramona.krapels@lindnerhotels.be

Webdesign Desk02