Orange, de enige telecomoperator in de wereld die is gecertificeerd als 'Top Employer Global 2018'

Serge Vanbockryck
Persbericht
Orange Global Top Employer 2018

Orange heeft voor het derde achtereenvolgende jaar de 'Top Employer Global 2018'-certificering ontvangen, die de beste personeelsbeleid en -praktijken erkent. Orange is de enige telecomoperator onder de 13 wereldwijde topwerkgevers die deze award in ontvangst mochten nemen.

Deze prijs erkent het werk van alle human resources teams bij Orange over de hele wereld en bevestigt de hoge betrokkenheid van het personeel bij het bedrijf, wat tot uiting komt in de barometer van de werknemer: 89% van de werknemers zegt trots te zijn bij Orange te werken en 83% beveelt Orange aan als een goede werkplek.

In totaal waren 30 Orange-landen en -gebieden op 5 continenten binnen de footprint van de Groep bij het proces betrokken.

Jérôme Barré, Executive Director verantwoordelijk voor Human Resources, zei: "Onze medewerkers staan in het centrum van het corporate project dat door Orange wordt geïmplementeerd. Onze dagelijkse missie op de afdeling personeelszaken is om de juiste omstandigheden te creëren zodat elke medewerker zijn potentieel ten volle kan uiten. De award die we vandaag hebben ontvangen, beloont de inspanningen die door de hele Groep zijn geleverd om deze voorwaarden te creëren en van Orange de digitale en zorgzame werkgever van de toekomst te maken."

Het Top Employers Institute is een organisatie die de uitstekende werkomstandigheden van werkgevers bij hun werknemers controleert en certificeert; het dekt het hele HR-beleid, inclusief talentmanagement, inductie, training en ontwikkeling van vaardigheden, prestatiebeheer, leiderschap, loopbaan- en successieplanning, beloning en voordelen, en cultuur.

Webdesign Desk02