Orange Digital Ventures investeert in Morphisec, de leider in Moving Target Defense, en in NGD Systems, de leider op het gebied van computationele opslag

Serge Vanbockryck
Persbericht

Orange Digital Ventures kondigt haar deelname aan de financiering aan van Morphisec, de leider in Moving Target Defense. De start-up kondigde vandaag aan dat het $ 12 miljoen aan Series B-financiering heeft opgehaald. De ronde bestaat uit nieuwe investeerders Orange Digital Ventures, La Maison en Kodem Growth Partners en bestaande Morphisec-investeerders als Jerusalem Venture Partners ("JVP"), Portage Partners, OurCrowd, GE, Deutsche Telekom Capital Partners en Evolution Equity Partners.

De gepatenteerde Moving Target Defense-innovatie van Morphisec vormt de basis van haar Endpoint Threat Prevention-oplossing, waarmee snel en eenvoudig geavanceerde bedreigingen voor klanten van elke omvang wereldwijd worden voorkomen.

Morphisec's geheel nieuwe benadering van eindpuntbeveiliging maakt het de enige oplossing die kan beschermen tijdens grote patches van het besturingssysteem (zoals nodig op basis van de Spectre- en Meltdown-exploits), tegen zero-day-aanvallen (bijv. WannaCry), fileloze malware en meer, allemaal terwijl het aanzienlijke operationele en zakelijke voordelen biedt, inclusief continuïteit over patchcycli zonder de noodzaak van updates, nul foutpositieven en geen prestatievermindering. Morphisec ondersteunt eindpunten en servers in fysieke, VDI- en hybride omgevingen.

"Morphisec bouwt met succes aan een snelgroeiende klantenportfolio op basis van zijn werkelijk unieke, op preventie gebaseerde aanpak. We zijn zeer verheugd het Morphisec-team te ondersteunen bij hun versnelling en wereldwijde bereik om de cyberbeveiliging fundamenteel te veranderen, "zei Yann Kandelman, hoofd Investment bij Orange Digital Ventures.

"We doen er alles aan om onze zakelijke klanten de nieuwste oplossingen te bieden die beschermen tegen de altijd evoluerende beveiligingsrisico's waarmee zij worden geconfronteerd. Dit betekent niet alleen vertrouwen op onze eigen capaciteiten, maar ervoor zorgen dat bedrijven zoals Morphisec - dat een van de meest innovatieve en breed toepasbare cybersecurity-technologieën op de markt van vandaag biedt - over de nodige middelen beschikken om zich te blijven ontwikkelen," zegt Thierry Bonhomme, Deputy CEO van de Orange Group, en hoofd van Orange Business Services.

De voortdurende groei van Morphisec was aanzienlijk dankzij de technologie die werd ingezet op honderdduizenden eindpunten. Het bedrijf kondigde in 2015 haar serie A-financieringsronde aan, werd in 2016 een Gartner Cool Vendor genoemd en werd in 2017 door SE Labs erkend met een 100% werkzaamheidspercentage tegen elke aanval (ontwijkende malware en exploits) die werden getest.

"We hebben Morphisec gebouwd om een essentieel onderdeel te worden van de beveiligings- en IT-werking van elk bedrijf en om aanvallen te verslaan die andere eindpunttechnologie niet kan," zegt Ronen Yehoshua, CEO en president van Morphisec. "Onze groei is exponentieel geweest en deze financiering zal Morphisec helpen om dat traject voort te zetten. We blijven onze klantenlijst, ons partnerecosysteem en ons personeelsbestand uitbreiden, zodat we de meest baanbrekende technologische vooruitgang kunnen bieden in een krachtig en eenvoudig product dat geavanceerde bedreigingen en exploits als geen ander voorkomt

Orange Digital Ventures is ook verheugd om haar deelname aan NGD Systems aan te kondigen. Met de exponentiële groei van Big Data is er een toenemende behoefte aan nieuwe storage- en computerinnovaties om uitdagingen op deze gebieden aan te pakken. NGD Systems is een pionier in de sector in het creëren van de eerste opslag ter wereld met ingebedde rekencapaciteit, wat een paradigmaverschuiving vertegenwoordigt in de manier waarop de industrie grote hoeveelheden gegevens opslaat en verwerkt. Door deel te nemen aan hun Series B-ronde maakt Orange deel uit van deze nieuwe beweging.

"We zijn verheugd om Orange Digital Ventures als onze strategische partner te hebben als we disruptieve oplossingen voor toekomstige informatietechnologie-infrastructuren bouwen. Onze Computational Storage is 's werelds eerste dergelijke oplossing die een kosteneffectief Intelligent Storage-subsysteem kan bieden voor toekomstige Cloud Datacenters en Content Delivery Networks," aldus Nader Salessi, President & CEO NGD Systems, Inc.

Webdesign Desk02