Ricoh is vereerd met vijfvoudige bekroning van Buyers Laboratory LLC

Sophie Lambert - Blue Chilli
Persbericht

Vilvoorde, 03 augustus 2017 – Ricoh Europe kondigt vandaag aan dat het voor zijn productlijnen vijf overwinningen heeft behaald in de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017 Summer Pick Awards.

Het bedrijf kreeg de prijzen voor Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele afdelingsprinter, Uitstekende afdelingsprinter en Uitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppm.

De uiterst vakkundige technici en redacteurs van BLI hebben deze modellen beoordeeld en vergeleken met de concurrentie. Ze bleken het erg goed te doen in de testlaboratoria van BLI.

"Onze Pick-prijzen erkennen producten die uitstekende prestaties leveren in de strenge labotesten van BLI", vertelt David Sweetnam, directeur Onderzoek en Labservices bij BLI EMEA/Azië. "De vijf prijzen die we toekennen in de zomer van 2017, erkennen de investeringen en innovaties waarmee Ricoh Europe zijn productengamma blijft ontwikkelen, voor grote en kleine bedrijven. Stuk voor stuk benadrukken ze de veelzijdige troeven van Ricoh's productengamma."

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg: "Wij beschouwen deze bekroningen als een erkenning van onze leiderspositie. Als het erop aankomt de best mogelijke apparatuur op de markt te brengen voor grote en kleine bedrijven, zijn wij onklopbaar. Wie op een kruispunt van industrieën actief is, heeft zo efficiënter toegang tot informatie, nu en in de toekomst."

Ricoh ontving BLI-bekroningen in de volgende categorieën:

Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepen
Ricoh MP 402SPF

Uitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepen
Ricoh MP 501SPF

Uitstekende multifunctionele afdelingsprinter
Ricoh MP 601SPF

Uitstekende afdelingsprinter
Ricoh SP 5310DN

Uitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppm
Ricoh MP 2555 Series

Meer informatie over het productengamma van Ricoh Europe vindt u op http://www.ricoh.be/nl/product/index.aspx.

Webdesign Desk02