Techni Masters en Accent Jobs creëren ‘win-win-win’-situatie

Mark Beckers (Multi Masters Group)
Bedrijven in beweging
Koen Meulemans (manager Vlaanderen bij Techni Masters) spreekt de 135 consulenten van Accent Jobs toe.

"Een oplossing die voldoet aan onze wensen, maar vooral aan die van onze klanten en de kandidaten, daar zijn we voortdurend naar op zoek. Wij streven dus naar een 'win-win-win'-situatie", zegt Koen Meulemans, Manager Vlaanderen van Techni Masters.

De divisie van de Multi Masters Group is gespecialiseerd in het outsourcen van technische profielen. In die markt is de concurrentie bikkelhard. Om de zoektocht naar de juiste kandidaten te vergemakkelijken, doet Techni Masters onder meer een beroep op de expertise van Accent Jobs.

Het uitzendkantoor organiseerde donderdag in Gent een opleidingsdag voor de consulenten 'Technical' en 'Industrie' van West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Als vertegenwoordiger van een van de belangrijkste klanten van Accent Jobs sprak Koen Meulemans er 135 consulenten toe.

Persoonlijke gesprekken

"Bij het outsourcen van technische profielen primeert bij ons de kwaliteit. Wij sturen niet zomaar de eerste de beste technieker op pad. Techni Masters gaat via persoonlijke gesprekken na of de kandidaat en de klant wel bij elkaar passen. Wij leggen best wel hoge eisen op aan onze techniekers. Het is absoluut een voordeel dat de consulenten van Accent Jobs daarmee vertrouwd zijn. Zij kunnen nu heel gericht zoeken, wat de kans op succes flink verhoogt. En als zij de juiste persoon voor de juiste plaats vinden, dan is iedereen tevreden."

See video
Webdesign Desk02