Wie de Antwerpse spits mijdt, verdient een lunch!

Tine Lambrechts
Persbericht

Olympus Mobility, door Stad Antwerpen geselecteerd om spitsmijdingen te helpen realiseren in het kader van Slim naar Antwerpen, lanceert http://spitsmijden-antwerpen.be/.

Via deze site kunnen bedrijven zich aanmelden voor spitsmijden. Werknemers die inspanningen doen om de Antwerpse spits te mijden en daarbij gebruik maken van de Olympus app, worden beloond met waardebonnen en kunnen zelfs een gratis lunch verdienen in Antwerpse restaurants.
Een greep uit de leuke restaurants die al meedoen: Le Zoute Zoen, De Serre, Ga Nord, Dock's Cafe, La pipe d'Anvers.

Met z'n allen de Antwerpse spits verzachten

Met http://spitsmijden-antwerpen.be/ lanceert Olympus Mobility een sensibiliseringsactie naar bedrijven, van wie de werknemers de dagelijkse files in en rond Antwerpen moeten trotseren.

Werkgevers worden aangespoord om hun werknemers alternatieven voor te stellen om de spits mijden. Dat kan bijvoorbeeld door vóór of na de spitsuren* aan te komen of te vertrekken, openbaar vervoer te gebruiken, te fietsen of gewoon thuis te werken.
En wie inspanningen doet, wordt in september ook beloond: per 5 spitsmijdingen met een waardebon van € 7,- te besteden in een Antwerpse winkel en vanaf 15 spitsmijdingen zelfs een lunch in een Antwerps restaurant ter waarde van 25€.

Einddoel is dat zowel werkgevers als werknemers op deze wijze de vele voordelen van spitsmijden ontdekken en de smaak te pakken krijgen, zodat zij ook na september zoveel mogelijk uit de spits blijven.

Het volledige persbericht kan u hier lezen.

Webdesign Desk02