Ontbijtvergadering

Elke maand zorgt kmo-insider voor een panelgesprek.Op deze rondetafelgesprekken wordt u ongeveer een maand op voorhand uitgenodigd met een e-mail. U kan zich ook inschrijven via onze site. Actuele vragen kan u indienen bij uw inschrijving. Onze redactie schrijft aan de hand van de deelnemers, een 10-tal vragen uit.

Dit panelgesprek vindt altijd plaats op een mooie locatie waar u kan genieten van een gratis ontbijt. Onze hoofdredacteur is moderator van het gesprek en Nicole Verstrepen notuleert het verslag. Er wordt steeds een proef van dat verslag opgestuurd zodat u de kans krijgt om het na te lezen en eventueel te verbeteren. Dit verslag wordt in kmo-insider gepubliceerd.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat een panelgesprek gelimiteerd is qua deelnemers. Schrijf u dus zeker tijdig in. Dit kan bij ontvangst van de e-mail of pre-registreer u via het formulier op onze site.

Het ontvangst is vanaf 08.30 uur (met uitgebreid ontbijt), start van de vergadering om 09.00 uur en het einde is voorzien omstreeks 11.00 uur

Webdesign Desk02