Testimonials

Door de jaren heen heeft kmo-insider trouwe adverteerders aangetrokken, die recent of reeds sinds het begin kiezen voor ons medium. We laten graag enkelen van hen aan het woord:

"kmo-insider is een perfect medium naar kmo's"

Alain Depauw, Managing Director HRG Belgium Alain Depauw, Managing Director bij HRG Belgium is een recente klant bij kmo-insider. HRG biedt services aan zoals travel management, expense management en event management. De doelgroep van HRG kadert perfect binnen de doelgroep van kmo-insider.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik vind het een perfect medium dat zeer alert en inspeelt op de kmo-markt. Deze markt is niet zo toegankelijk maar kmo-insider biedt een prima instap platform. Dit gebeurt op een efficiënte en informatieve manier.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

HRG Belgium legt nu de focus op de provincie Antwerpen. kmo-insider bestrijkt deze markt perfect. Onze dienstverlening richt zich naar kmo's dus het magazine is ideaal om hen te bereiken. De samenwerking verloopt optimaal. Er wordt op een heel praktisch ingespeeld op onze noden en er wordt steeds bruikbare en nuttige informatie gegeven die we optimaal gebruiken.

Drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Alain Depauw:

 • Pro-actief
 • Zeer aanwezig
 • Uniek

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is een zeer professioneel blad"

BugaGuy Swolfs staat in de voor marketing van BUGA-AUTO. BUGA-AUTO is gekend om zijn garages gelegen te Antwerpen, Wijnegem en Westerlo. Hun kernactiviteit is het verkopen van lichte en zware personen- en bedrijfswagens van verschillende merken. Hier past kmo-insider perfect in het plaatje.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik vind kmo-insider een professioneel blad dat zeker geschikt is voor professionele mensen.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

BUGA-AUTO maakt gebruik van kmo-insider omdat ze gericht zijn naar dezelfde doelgroep. Een doelgroep die moeilijk te bereiken is via andere media. De samenwerking verloopt prima. Ik heb nooit problemen gehad met kmo-insider. Daarbij volgen zij alles ook steeds heel goed op.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Guy Swolfs:

 • Professioneel
 • Zakelijk
 • To-the-point

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is actief en klantgericht"

Dimitry Beuckelaers, Adviseur communicatie en fondsenverwervingDimitry Beuckelaers, adviseur communicatie en fondsenverwerving van het Autonoom Provinciebedrijf Sport van de provincie Antwerpen vertelt over hoe kmo-insider voor zijn organisatie interessant is. Hij beschrijft de relatie met kmo-insider als een leuke samenwerking waarin beide partijen streven naar een win-win situatie.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is ontzettend fijn om met kmo-insider samen te werken. Vooral ook omdat ze met de klant strategisch meedenken.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Onze doelstelling is om ondernemingen gezonder te maken maken en werknemers aan het sporten te krijgen. Via kmo-insider kunnen we hen informeren over de activiteiten die wij organiseren zoals sportdagen, testdagen op onze mobiele FITbus,... Onze focus ligt op bedrijven in het grondgebied van de provincie Antwerpen waar kmo-insider ook actief op is. De samenwerking verloopt heel vlot. Een leuke meerwaarde is dat men onze advertenties optimaliseert door mee te denken met ons.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Dimitry Beuckelaers:

 • Doelgericht
 • Wervend
 • Veelzijdig

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is professioneel en vriendschappelijk in één klap"

Ivo Janssens, zaakvoerder van Buro-A12, is al jaren klant bij kmo-insider. Ivo is heel actief op onze site, van het schrijven van columns tot een deelname aan een panelgesprek. In zijn columns legt hij de nadruk op hoe belangrijk het is om je kantoor ergonomisch aan te passen. Dat is ook waar zijn bedrijf voor staat, kantoormeubilair met een ergonomisch toefje.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik lees het B2B magazine heel graag. Een leuk blad dat een perfecte combinatie vormt tussen publiciteit en interessante bedrijfsreportages.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Voornamelijk omdat kmo-insider en Buro-A12 hetzelfde doelpubliek hebben. Het is een heel goede manier om mijn doelgroep te bereiken. We werken ook steeds samen op vlak van het netwerkevent Festina Lente's Summer Cruise, dat ieder jaar door hen georganiseerd wordt. Ideaal om op een aangename manier mijn netwerk uit te breiden. Dit soort events vormen een grote meerwaarde voor mijn bedrijf. De samenwerking met kmo-insider verloopt op een vlotte en correcte manier. Kortom ik ben er zeer tevreden van. Zelf heb ik het gevoel dat ik een stukje ben van de "kmo-insider-familie". Het is zoals thuiskomen bij hen. Ze blijven professioneel maar in een aangename vriendschappelijke sfeer.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Ivo Janssens:

 • Krachtig
 • Dynamisch
 • Netwerken

Terug naar het overzicht

"kmo-insider staat altijd klaar en is heel professioneel"

Magda Lauwers, advocaten-partner bij advocatenkantoor RvB & PartnersMagda Lauwers, advocaten-partner bij advocatenkantoor RvB & Partners, vertelt graag over de vlotte samenwerking met kmo-insider. Daarnaast schrijft ze regelmatig interessante columns over actuele juridische thema's dewelke belangwekkend zijn voor de ondernemers.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik zou kmo-insider beschrijven als een zeer positief en dynamisch bedrijf. Ik waardeer de zeer vlotte en goede samenwerking met hen.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Als advocatenkantoor ervaren wij de dienstverlening als professioneel. Daar hechten wij veel belang aan. Ook de publiciteit en hun netwerkevenementen geven een meerwaarde voor ons bedrijf.

Ons kantoor wil graag andere kmo's informeren over onder meer belangrijke wijzigingen in de wetgeving of de gevolgen ervan in de dagdagelijkse praktijk van elke onderneming. Preventief werken is essentieel. De samenwerking met kmo-insider verloopt heel aangenaam. kmo-insider staat altijd klaar en is niet opdringerig.

De drie woorden die volgens Magda Lauwers kmo-insider het best omschrijven:

 • efficiënt
 • toegankelijk
 • modern

Terug naar het overzicht

"kmo-insider bevat alles wat een kmo is of inhoudt"

Chris Berghs, Commercieel Directeur van het Antwerps SportpaleisChris Bergs leest kmo-insider graag. De commercieel manager van het Antwerps Sportpaleis vindt de algemene artikels leuk en interessant.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik vind het een zeer leuk en interessant magazine om te lezen. De artikels spreken een breed publiek aan. Zo bereikt het magazine dus veel mensen.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Ik maak gebruik van kmo-insider omdat het B2B-magazine alles inhoudt wat een kmo is. Bovendien bereik ik via het magazine perfect mijn doelgroep.

Dankzij de samenwerking heb ik al een groot klantenbestand kunnen opbouwen. Wat ik ook apprecieer aan kmo-insider, is dat het team aandacht blijft besteden aan de kwaliteit van het B2B-magazine.

De drie woorden die volgens Chris Bergs kmo-insider het best omschrijven:

 • verzorgd
 • compleet
 • interessant

Terug naar het overzicht

"kmo-insider informeert bedrijfsleiders rechtstreeks"

David Geens, Managing Partner bij NucleusDavid Geens, Managing Partner bij Nucleus, leest kmo-insider graag. De businessinformatie die het B2B-magazine bevat spreekt hem aan.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

kmo-insider is zeer goed samengesteld. Het concept van de korte artikels vind ik tof.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Het B2B-magazine richt zich voornamelijk op de kmo-markt. Dankzij hun doelgerichtheid zijn ze in staat bedrijfsleiders rechtstreeks te informeren.

Je merkt dat ze communicatie hoog in hun vaandel dragen. De samenwerking verloopt dan ook perfect. Kmo-insider beschikt over een klasseteam.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens David Geens:

 • kmo
 • businessinformatie
 • Antwerps magazine

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is lokaal nieuws op businessniveau"

Dennis Goedheid, General Manager bij PrintConcept.beDennis Goedheid, zaakvoerder van PrintConcept.be, is klant sinds 2006 en laat zich positief uit over het B2B-magazine, maar ook over de manier van werken bij kmo-insider.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Positief aan kmo-insider is dat het magazine lokaal nieuws bevat op business niveau. De informatie is concreet en toepasbaar. De artikels zijn ook interessant om te lezen.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Wij gebruiken kmo-insider voornamelijk omdat het lokale up-to-date informatie bevat.

Hun persoonlijke aanpak bevalt ons ook wel. We werken zeer goed samen en er heerst een gemoedelijke sfeer.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Dennis Goedheid:

 • informatief
 • lokaal
 • interessant

Bij PrintConcept.be maken ze niet alleen gebruik van kmo-insider. Cedric Degruyter, verantwoordelijke voor de marketing & communicatie van PrintConcept.be, vindt dat kmo-starter ook een goed medium is.

Waarom maakt u gebruik van kmo-starter?

PrintConcept.be wil startende bedrijven helpen met hun drukwerk. Wij kunnen die doelgroep exact bereiken via kmo-starter.

Wat is uw algemene mening over kmo-starter?

Ik ben voorstander! Het is echt een interessant medium. En ook tof is dat de startende ondernemingen kmo-starter meteen na de oprichting (publicatie in het staatsblad) ontvangen.

Terug naar het overzicht

"De mensen achter kmo-insider zijn zeer gedreven"

Gerard Koppen, zaakvoerder van Koppen.beGerard Koppen, zaakvoerder van Koppen.be, vertrouwt op kmo-insider voor het drukken van de folders die hij van tijd tot tijd met het magazine meestuurt.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het magazine kent een goede mix van praktijkgerichte informatie en commerciële communicatie.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Door gebruik te maken van het B2B-magazine, kunnen we contacten leggen met bedrijven uit onze eigen regio. Het is dus met andere woorden een uniek medium om te communiceren naar Antwerpse kmo-managers.

Samenwerken met kmo-insider is aangenaam. Het verloopt allemaal vlot omdat er een zeer gedreven team achterstaat.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Gerard Koppen:

 • kwaliteit
 • regelmaat
 • dynamiek

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is to the point"

Johan De Poorter, zaakvoeder van 2ServeJohan De Poorter van 2Serve wil niet alleen met kmo-insider de juiste doelgroep bereiken, maar ook met kmo-starter hoopt hij dit te doen.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

kmo-insider is een gevarieerd magazine dat heel wat interessante topics bevat.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Dankzij het B2B-magazine kan ik de juiste doelgroep bereiken. Dit is ook het geval bij kmo-starter. Het zijn beide goede media om efficiënt de doelgroep te bereiken. Dankzij kmo-starter bereikte ik een groeiend potentieel. Daar alles snel en correct geregeld wordt, loopt de samenwerking goed. Het is leuk om met het team achter kmo-insider te werken.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Johan De Poorter:

 • to the point
 • gevarieerd
 • interessant

Terug naar het overzicht

"kmo-insider weerspiegelt wat er leeft"

Johan Noël, Head of Customer Care & Operations van Data Translations InternationalJohan Noël, Head of Customer Care & Operations van Data Translations International, vindt dat kmo-insider dankzij de kmo-focus een streepje voor heeft op andere magazines.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

kmo-insider is voor ons een medium dat uiteenlopende relevante kmo-thema's op een concrete manier aankaart.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Wij maken gebruik van het magazine om het kmo-publiek te bereiken. De sterke verspreiding in de regio Antwerpen draagt ook wel bij tot onze keuze.

De samenwerking verloopt gemoedelijk en vlot. Er wordt ook steeds kort kort op de bal gespeeld.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Johan Noël:

 • gericht
 • toegankelijk
 • weerspiegelt wat er leeft

Terug naar het overzicht

"Ik wil op de hoogte blijven van het reilen en zeilen"

Johnny Crijns, afgevaardigd bestuurder van San Marco VillageJohnny Crijns, afgevaardigd bestuurder van San Marco Village, wil zich met behulp van kmo-insider bekend maken bij zijn doelgroepen.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is een vlot lezend B2B-magazine dat alledaagse onderwerpen aankaart.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Als lezer wil ik op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in het Antwerpse. Als adverteerder is het dan weer de bedoeling om mezelf bekend te maken bij de doelgroepen. De samenwerking met kmo-insider verloopt goed.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Johnny Crijns:

 • B2B-magazine
 • kmo
 • vlot

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is het visitekaartje voor de kmo-markt"

Katie Smekens, werkzaam bij de marketingafdeling van Spectron Business SolutionsKatie Smekens, werkzaam bij de marketingafdeling van Spectron Business Solutions, rekent op kmo-insider om zo de naamsbekendheid te vergroten.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is een heel interessant magazine met veel variatie. Het B2B-magazine bevat ook relevante informatie.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Via kmo-insider kunnen we niet alleen de doelgroep bereiken, maar zo brengen we de kmo-markt ook op de hoogte van onze producten en diensten. We maken eveneens gebruik van het B2B-magazine om onze naamsbekendheid te vergroten. De samenwerking verloopt goed. Het team achter kmo-insider geeft constructieve feedback.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Katie Smekens:

 • kmo
 • informatie
 • visitekaartje voor kmo-markt

Terug naar het overzicht

" De samenwerking tussen kmo-insider en Air France KLM verloopt uitstekend"

Marleen Wyckmans, Marketing Communication bij Air France KLMMarleen Wyckmans, Marketing Communication bij Air France KLM, vindt kmo-insider een goed magazine. Zelfs nog beter dan enkele maanden geleden.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik merk dat kmo-insider de laatste maanden nog beter is geworden. De leesbaarheid is sterk verbeterd.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Dankzij onze communicatie via kmo-insider zijn we in staat om de kmo-markt op een efficiënte manier te bereiken. De samenwerking verloopt ook uitstekend. Het team van het B2B-magazine doet een goede follow-up en geeft steeds advies. Dat is een goede basis om samen te werken.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Marleen Wyckmans:

 • goede samenwerking
 • goede follow-up
 • bereikbaarheid

Terug naar het overzicht

"De samenwerking met kmo-insider verloopt perfect"

Nadine Van den Bosch, Afgevaardigd Bestuurder van Den Bosuil Nadine Van den Bosch, Afgevaardigd Bestuurder van Den Bosuil in Schoten, adverteert al in kmo-insider sinds het eerste nummer. De samenwerking begon dus in 2001

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik zou het B2B-magazine omschrijven als overzichtelijk en dus ook goed om te lezen. Het is een interessant communicatiemedium.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Adverteren doe ik voornamelijk omdat kmo-insider verspreid wordt in de omgeving Antwerpen en rendement heeft. Mede dankzij de advertenties en communicatie in het B2B-magazine heeft Den Bosuil de portefeuille van verhuur sterk uitgebouwd. Ook leuk is dat de samenwerking eveneens perfect verloopt.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Nadine Van Den Bosch:

 • overzichtelijk
 • compact
 • interessant

Terug naar het overzicht

" Er heerst een goede verstandhouding tussen kmo-insider en Antwerp Expo"

Nicolas Stas, Account bij Antwerp ExpoNicolas Stas, werkzaam als Account bij Antwerp Expo, werkt graag samen met kmo-insider. Die samenwerking verloopt dan ook vlot.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is een B2B-magazine dat actuele en interessante informatie bevat. kmo-insider is ook to-the-point en bereikt de juiste mensen en kanalen.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Via kmo-insider kan ik prospecten vinden. Ze werken zeer doelgericht en dat bevalt me wel.

De samenwerking verloopt ook vlot. We zitten op dezelfde golflengte en dit zorgt op zijn beurt weer voor een goede verstandhouding.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Nicolas Stas:

 • leerrijk
 • actueel
 • doelgericht

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is een interessant magazine voor kmo"

Paul Vercauteren, zaakvoerder van Autovak en Kärcher Center AutovakPaul Vercauteren, die samen met zijn vrouw Noelle Van Steenlandt zaakvoerder is van Autovak en Kärcher Center Autovak, maakt sinds 2005 met advertising gebruik van kmo-insider. Dit doet hij niet alleen om op die manier professionele klanten te bereiken, maar ook omdat hij het B2B-magazine graag leest.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is een magazine dat wel gelezen wordt omdat er voor iedereen wel eens interessante artikels in staan.

De online versie is ook tof, maar het bevalt me toch meer om een "papieren" kmo-insider in de hand te hebben.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Via kmo-insider bereiken wij op een directe manier professionele klanten. Kmo insider is voor ons een interessant B2B-magazine omdat hun verspreidingsgebied nagenoeg perfect overeenkomt met ons werkingsgebied. Dit is dus de manier om onze klanten en vooral nieuwe potentiële klanten te bereiken. Bovendien verloopt de samenwerking met het team van kmo insider erg vlot.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Paul Vercauteren:

 • interessant
 • B2B-magazine
 • gericht op de kmo

Terug naar het overzicht

"kmo-insider is altijd stipt en heeft een gemotiveerd team"

Peter Nuiten, Hotel Manager van Lindner HotelsPeter Nuiten, Hotel Manager van Lindner Hotels werkt met plezier samen met kmo-insider. Het 'gemotiveerde team', zoals Peter Nuiten het zegt, helpt Lindner Hotels met communicatie en events.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Ik zou het kmo-insider B2B-magazine omschrijven als dynamisch en flexibel.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

kmo-insider is voor mij een goede manier om mijn doelgroep te bereiken. Voornamelijk omdat we dezelfde doelgroep hebben. Bovendien verloopt de samenwerking prima.

Ik werk graag samen met Patrick Moens (Directeur en Verantwoordelijk uitgever) van kmo-insider. Hij leeft onze afspraken altijd stipt en correct na. Het is uiteraard ook leuk om met zijn team samen te werken. Hij beschikt over een team van gemotiveerde mensen.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Peter Nuiten:

 • flexibel
 • dynamisch
 • creatief

Terug naar het overzicht

"kmo-insider luistert steeds naar je opmerkingen."

Raf Van Den Plas, manager bij aCOMRaf Van Den Plas, manager bij aCOM, werkt graag samen met het team van kmo-insider. Met zijn column in het B2B-magazine bereikt hij zijn doelgroep.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het B2B-magazine bereikt een grote doelgroep. Ook merk ik dat kmo-insider actief gelezen wordt. Dankzij de foto bij de column die ik schrijf, word ik vaak herkend.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Dankzij kmo-insider bereik ik mijn doelgroep helemaal. De samenwerking verloopt vlot. Indien we bij aCOM opmerkingen hebben, dan luistert het team van het B2B-magazine meteen. Na een constructief gesprek komen we steeds tot een oplossing.

De drie woorden die kmo-insider het best omschrijven volgens Raf Van Den Plas:

 • kmo
 • persoonlijk
 • succesvol

Terug naar het overzicht

"Het team van kmo-insider denkt actief mee"

Luc Ryvers, zaakvoerder van LRBLuc Ryvers, zaakvoerder van LRB, vindt de economische nieuwsbrief voor bedrijfsleiders van kmo-insider interessant. Volgens hem is het een compleet B2B-magazine dat zijn doelgroep goed bereikt.

Wat is uw algemene mening over kmo-insider?

Het is een zeer professioneel magazine, waaraan je merkt dat er hard gewerkt wordt aan elke uitgave. Kmo-insider gaat telkens op zoek naar interessante onderwerpen en werkt deze op een goede manier uit. Bovendien vindt het B2B-magazine een mooi evenwicht tussen een redactionele bijdrage en de reclame.

Waarom maakt u gebruik van kmo-insider en hoe verloopt de samenwerking?

Onze bedoeling is om met Kmo-insider, LRB op een professionele manier bekend te maken in Antwerpen. We merken hierbij op dat het magazine actief wordt gelezen en dat de doelgroep bereikt wordt. De wisselwerking met Kmo-insider verloopt vlot waardoor het op een aangename manier samenwerken is.

De drie woorden die kmo-insider volgens Luc Ryvers het best omschrijven:

 • Gemotiveerd team
 • meedenkend met de klant
 • professioneel

 
 
Terug naar het overzicht

"kmo-insider brengt de essentie samen in één tekst"

Eddy Willems, mede-oprichter van Ponet & De Vleeschauwer Eddy WillemsAdvocaten, heeft zijn verhaal gedaan over zijn bedrijf voor kmo-insider magazine. Dit werd geschreven door onze copywriter Nicole Verstrepen die bij hen een interview ging afleggen.

Wat is uw algemene mening over uw bedrijfsverhaal in kmo-insider?

Wij zijn aangenaam verrast door Nicole haar ontwerpteksten. Advocaten hebben nogal eens de neiging om hun standpunt in het lang en het breed uit te smeren en wij weten beter dan wie ook hoe moeilijk het is om een gebalde tekst met de essentie samen te brengen.

Terug naar het overzicht

Webdesign Desk02